Ο Μανούσοs Μανουσάκηs, ύστερα από τη μεγάλη τηλεοπτικη του επιτυχία «Το κόκκινο ποτάμι» που προβλήθηκε τη σεζόν 2019-2020 στο ΟΡΕΝ,  επιστρέφει στην ίδια συχνότητα με τη συνέχεια τηs ιστορίαs. Ο ήχοs τηs κλακέταs ακούστηκε ξανά και οι κάμερεs άρχισαν να καταγράφουν τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα.

Ο μετρ των επιτυχιών επανέρχεται τηλεοπτικά και παθιασμένοs με ό,τι καταπιάνεται δεν Θα μπορούσε παρά να θέσει τον εαυτό του σε μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Η πολυσυζητημένπ συνέχεια του «Κόκκινου ποταμιού» έρχεται με καταιγιστικέs εξελίξεις. Στον πρώτο κύκλο είδαμε τα τραγικά γεγονότα τηs γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου με αφορμή τον έρωτα δύο νέων. Στον δεύτερο κύκλο, γνώριμα πρόσωπα που μαs συστήθηκαν στο πρώτο μέροs τηs σειράs, αλλά και νέοι χαρακτήρες έρχονται να μαs συνεπάρουν στο νέο αυτό τηλεοπτικό ταξίδι. Οι τηλεθεατέs Θα γίνουμε για μια ακόμη φορά μαρτυρεs πραγματικών ιστορικών γεγονότων και μνημών και του καταλυτικού τρόπου με τον οποίο επιδρούν στις ζωέs των πρωταγωνιστών. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν με τους ηθοποιούs τηs σειράs να δίνουν πνοή και υπόσταση στους ήρωεs και τιs ιστορίες του, τιs οποίες έχουν γράψει ο Σταύρος Αβδούλοs και η Ειρήνη Ριτσώνη.

Οι «μηχανέs» του «Κόκκινου ποταμιού – Η συνέχεια» στήθηκαν ήδη στο Μουσείο Λάίκήs Τέχνηs και Παράδοσηs «Αγγελική Χατζημιχάλη», αλλά και στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα, το οποίο διαμορφώθηκε σε νοσοκομείο για τιs ανάγκες τηs παραγωγήs. Ο Μανούσοs Μανουσάκηs είπε το πρώτο «Μοτέρ πάμε!» και η ιστορία ξεκίνησε από εκεί που την αφήσαμε. Για μια ακόμη φορά ο μεγάλοs σκηνοθέτηs ετοιμάζει μια υπερπαραγωγή με πολυπληθέs καστ καταξιωμένων ηθοποιών. Συγκεκριμένα, Θα δούμε 220 καλλιτέχνες σε βασικούs ρόλους, 260 σε συμπληρωματικούs και περισσότερουs από 2.500 βοηθητικούs. Λήψειs Θα γίνουν ανά την Ελλάδα. Πρώτοι σταθμοί είναι η Θεσσαλονίκη, το Μεταξοχώρι, τα Αμπελάκια στη Λάρισα, η Βέροια αλλά και η Ξάνθη.

Κόκκινο Ποτάμι: Αποσπάσματα από τα γυρίσματα