Η Κατερίνα Θάνου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα μετάλλια, τη δύσκολη ζωή στον πρωταθλητισμό, την προσωπική ζωή που μπήκε σε δεύτερο πλάνο, και το φλερτ.
Η Ολυμπιονίκης μίλησε για την καριέρα της στον αθλητισμό.

«Οι πρωτιές μου και τα μετάλλια είναι η ιστορία μου, το όνειρο που ξεκίνησε στα 15 μου. Τότε δεν είχα πολλά όνειρα, απλά μου άρεσε να είμαι στο χώρο του στίβου. Έχω 12 μετάλλια στην καριέρα μου και αυτά είναι η ιστορία της Κατερίνας. Η πιο δυνατή στιγμή μου ήταν το Ολυμπιακό μετάλλιο, είναι ένας πολύ βαρύς τίτλος, αλλά έχω κάνει και μια μεγάλη διάκριση στον κλειστό στίβο, που είναι στις 5 καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στα 60 μέτρα», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Θάνου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις θυσίες που έκανε για να φτάσει στο πιο υψηλό επίπεδο.

«Όταν είσαι στη διαδικασία να κερδίσεις έναν στόχο, δε βλέπεις την στέρηση, αλλά τη λέξη επιλογή. Και την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου και τους φίλους μου, τα άφησα πίσω λόγω του πρωταθλητισμού, για να φτάσω κοντά στο στόχο μου. Στη δική μας ομάδα ταξιδεύαμε περίπου 8 μήνες το χρόνο», σχολίασε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Θάνου.

«Είμαι στην Πολεμική Αεροπορία, πλέον έχω την μόνιμη θέση μου, ήρθε μια αποκατάσταση για τις διακρίσεις», πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στο φλερτ που έχει λάβει κατά καιρούς.

«Έχει τύχει άνδρας να θέλει να με γνωρίσει και όταν το κάνει να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη», αποκάλυψε.