Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα ήταν σε άθλια κατάσταση σήμερα (31/1) το πρωί. Η Κατερίνα Καινούργιου, που όλοι γνωρίζουν την ευαισθησία της, έβαλε όχι μόνο τα κλάματα αλλά και τις φωνές στους συνεργάτες της. Όλα ξεκίνησαν όταν έπαιξε ένα βίντεο με τη σύντροφό του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση.

Το συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε έξω από το σπίτι, προκειμένου να της αποσπάσει μια δήλωση, με την ίδια να μην μιλάει στην κάμερα.

«Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή, αλλά εγώ διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, αλλά την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Κατερίνα Καινούργιου-Θέμης Μάλλης: Καυγάς για τους δύο συνεργάτες

«Δεν θέλω Θέμη μου να νευριάζεις από πάνω. Θες να πας στον Βαλάντη; Πήγαινε! Απλά, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ… Θες να πας στον Βαλάντη; Πες! Πάμε στον Βαλάντη».

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια φανερά εκνευρισμένη: «Απλά νίπτω τα χείρας μου. Δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου πουθενά; Να ξέρω. Γιατί αυτή τη στιγμή είπα ότι αυτό που είδα με στεναχώρησε. Δεν μπορώ; Το να εκνευρίζεστε από πάνω και να λέτε «πάμε στον Βαλάντη» επειδή είπα σε κάτι ότι δεν μου αρέσει, καταλαβαίνω ότι τηλεοπτικά… Πες Αντρέα, έχω άδικο σε κάτι; Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κάτι που βλέπω; Πάμε στον Βαλάντη, αφού αντιδράτε έτσι από πάνω».

 

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε με δάκρυα στα μάτια.

«Μάλλον επειδή εγώ δεν είμαι η κατάλληλη για αυτή την εκπομπή, θέλετε να την παρουσιάσει ένας άλλος; Αφού με επιλέξανε, θα με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου. Θα παρουσιάζω με αξιοπρέπεια, αλλά οφείλω να λέω τη γνώμη μου. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Μάλλον δεν μπορώ εγώ να παρουσιάζω αυτές τις εκπομπές, ας έρθει ένας άλλος να το κάνει. Καταλαβαίνω ότι εδώ δουλεύουμε κι εμείς την επόμενη μέρα απολογούμαστε. Θα παρουσιάσουμε όλο το ρεπορτάζ, θα το δούμε όλο. Δεν μπορώ να μπω στη θέση της κοπέλας γιατί δεν μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο».

 

«Έχω περάσει στην οικογένειά μου αυτοκινητιστικό πάρα πολύ σοβαρό, από θαύμα σώθηκαν. Οπότε, όταν έχει να κάνει σε σχέση με αυτό, είμαι δέκα φορές πιο ευαισθητοποιημένη. Όμως δεν μπορώ αυτό το πλάνο της κοπέλας. Η δημοσιογράφος μας ήταν ευγενέστατη, αλλά εγώ δεν μπορώ. Αν θέλετε, επειδή δεν μπορώ να το υποστηρίξω, να πάμε στον Βαλάντη, να παρουσιάσει κάποιος άλλος την εκπομπή γιατί μου λένε από πάνω να πάμε στον Βαλάντη. Μάλλον δεν μετράει η γνώμη μου σε αυτή την εκπομπή», πρόσθεσε επίσης με κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια είπε επίσης: «Έτσι ένιωσα, ζωντανή είναι η εκπομπή, κι έτσι αντέδρασα. Μην παθαίνετε πανικό, συμβαίνει αυτό. Εδώ δεν κάνουμε δελτίο ειδήσεων, ούτε είμαι ηθοποιός. Γι’ αυτό ξαναείπα ότι αν θέλετε κάποιον άλλον, ας έρθει κάποιος άλλος να το κάνει».