Η Κατερίνα Καραβάτου τηρεί όλα τα πασχαλινά έθιμα και περνάει παραδοσιακά τις μέρες του Πάσχα.

Η παρουσιάστρια του MEGA έβαψε αυγά μαζί με τα παιδιά της και ήταν ενθουσιασμένη.

Η Αέλια και ο Αρίωνας την βοήθησαν όχι μόνο στην προετοιμασία αλλά κυρίως στην προσπάθεια της να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της.

Κατερίνα Καραβάτου: Τι είπε για τον θάνατο της μητέρας της

«Αφιερωμένα στη γιαγιά μας που για πρώτη φορά δεν είναι εδώ μαζί μας για να βάψουμε τα αυγά μας, σύμφωνα με τις συμβουλές της. Όμως ήταν σα να είναι εδώ και αυτό ήταν κάτι που νιώσαμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι! Η Αέλια και ο Αρίωνας ήταν οι πιο σπουδαίοι βοηθοί. Απλώς υπέροχοι! Καλή Ανάσταση σ όλους! Εύχομαι όπως την ονειρεύεστε!» έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου, συγκινώντας τους followers της.

Μιλώντας πριν από λίγους μήνες για τον θάνατο της μητέρας της η παρουσιάστρια είχε αναφέρει:

«Είμαι μοναχοπαίδι και, επειδή είχα ήδη χάσει τον πατέρα μου, η μητέρα μου ήταν ό,τι είχα σε κοντινή οικογένεια – εννοείται εκτός από τα παιδιά μου. Επειδή λοιπόν δεν ήμουν προετοιμασμένη -δεν ήταν άρρωστη για να έχω εξοικειωθεί με την ιδέα, όλα έγιναν μέσα σε ένα δίμηνο-, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι η μητέρα μου δεν είναι πια εδώ. Αυτό πολλές φορές με βοηθά να αντιμετωπίζω όλα τα υπόλοιπά που προκύπτουν και είναι επίσης σοβαρά. Με κάνει να θέλω να της τηλεφωνήσω, να θέλω να μοιραστώ μαζί της κάτι που μου συμβαίνει. Χρειάζομαι πολλή δουλειά ακόμη για να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Οι στιγμές κατά τις οποίες έχω την αίσθηση της απώλειας είναι πολύ δύσκολες, κι αυτό που έχω να κάνω τώρα είναι να ενηλικιωθώ».