Στη δημόσια τηλεόραση πρόκειται να δούμε τη δραματική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», βασισμένη στο βιβλίο του Γιάννη Σκαραγκά «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο», σε σενάριο του ίδιου και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Πανταζούδη.

Στο βασικό καστ ανήκουν, μεταξύ άλλων, οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Μαρίνα Ασλάνογλου,’Εμιλυ Κολιανδρή. Η ιστορία έχει στο επίκεντρο έναν καθηγητή λυκείου, ο οποίος καλείται ξαφνικά να αντιμετωπίσει μία υπόθεση «revenge porn», με δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών για λόγους εκδίκησης. Η σειρά αποτελείται από 70 επεισόδια.

 

«Έχει και στοιχεία νουάρ θρίλερ και είναι και κοινωνικό και είναι πολύ καλογραμμένο. Νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό” τόνισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος επιστρέφει στην συχνότητα της δημόσια τηλεόρασης μετά από αρκετά χρόνια.

Όλα ξεκινούν όταν ένας καθηγητής επιστρέφοντας σπίτι του βρίσκει δολοφονημένη τη σύζυγό του και εξαφανισμένη την κόρη του. Στην προσπάθειά του να μάθει τι έχει συμβεί στη σειρά της ΕΡΤ θα αρχίσει να ξεμπλέκει ένα κουβάρι ανατροπών γεμάτο μυστήριο και πολλά μυστικά.

«Το σενάριο έχει τρομερό ενδιαφέρον και σασπένς. Ο ρόλος μου είναι πολύ ωραίος» δηλώνει η Μελίνα Ασλάνογλου, ενώ ο Τάσος Γιαννόπουλος θα υποδυθεί τον πατέρα ενός παιδιού, έναν άνθρωπο της νύχτας.

«Κάνει υπέροχες δουλειές η ΕΡΤ και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτό το κανάλι» σημείωσε η ηθοποιός Φωτεινή Μπαξεβάνη.

«Η Βικτωρία που υποδύομαι εγώ είναι ένα σκοτεινό πρόσωπο που δείχνει άλλη από αυτή που είναι στην πραγματικότητα» αποκαλύπτει η Έμιλυ Κολιανδρή.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το trailer της σειράς