Στην ΕΡΤ επιστρέφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μόνο που αυτή τη φορά δεν Θα είναι οικοδεσπότης σε μουσική εκπομπή αλλά ο πρωταγωνιστής σε καινούρια σειρά που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν από τη δημόσια τηλεόραση.

Με μία ακόμα παραγωγή μυθοπλασίας θα ενισχυθεί το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 και μάλιστα με πολύ δυνατά ονόματα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και με ένα πολύ σύγχρονο πρωτότυπο σενάριο. Τίτλος της νέας σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» και πρόκειται για μια πρωτότυπη κοινωνικo- αστυνομική ιστορία την οποία υπογράφει ο Γιάννης Σκαραγκάς, με πολλές σημαντικές δουλειές σε πεζογραφία, σενάριο και θεατρικά έργα.

Μάλιστα, ένα από τα αυτά ανέβηκε στη Νέα Υόρκη και ήταν υποψήφιο για τα New York Innovative Theatre Awards. Ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας του, που θα τον ενσαρκώσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ένας καθηγητής σε δημόσιο σχολείο μιας μάλλον… υποβαθμισμένης περιοχής, που προσπαθεί να βοηθήσει τους μαθητές του σε πολλά θέματα που αντιμετωπίζουν, διδάσκοντάς τους παράλληλα την έννοια του καλού και του δίκαιου. Ξαφνικά όμως όλα ανατρέπονται, καθώς βρίσκεται μπλεγμένος σε μια απίστευτη συνωμοσία και καλείται να αναθεωρήσει απόψεις και πρόσωπα, προσποιούμενος ότι δεν γνωρίζει πολλά.

Βασικό ρόλο στη σειρά θα έχει και η’Εμιλυ Κολιανδρή, ενώ έκπληξη είναι ότι η Φωτεινή Μπαξεβάνη θα πρωταγωνιστήσει σε δραματική τηλεοπτική σειρά και μάλιστα σε έναν ιδιαίτερο ρόλο. Αυτή την περίοδο γίνεται η τελική επιλογή των ηθοποιών για το υπόλοιπο καστ, καθώς είναι προγραμματισμένο τον επόμενο μήνα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα από τον έμπειρο σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη.

Σύμφωνα μάλιστα με τον έως τώρα προγραμματισμό της ΕΡΤ, η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές της καινούριας σεζόν και δύο φορές την εβδομάδα θα καλεί τους τηλεθεατές να μπαίνουν στην ιδιαίτερη ιστορία της.