Ο βραβευμένος συγγραφέας Γιάννης Σκαραγκάς, που υπογράφει το σενάριο της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι, και οι σκηνοθέτες Αλέξανδρος Πανταζούδης και Αλέκος Κυράνης, που ανέλαβαν να μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του κοινωνικού νουάρ ατην οθόνη, ετοίμασαν μια ιστορία που αναμένεται να κόψει την ανάσα…
Ο Νικόλας, ένας χαρισματικός καθηγητής λυκείου στη σειρά της ΕΡΤ1, βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στο γάμο του, περνάει ένα βράδυ με τη μητέρα ενός μαθητή του, τη Βικτωρία. Λίγες ημέρες μετά, η σύζυγός του, Ευαγγελία, δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική . Από τη μια στιγμή στην άλλη, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απίστευτη τραγωδία, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.
Νικόλας Καλίρης (Σπύρος Παπαδόπουλος) : Εργάζεται ως καθηγητής σε ένα υποβαθμισμένο λύκειο. Στηρίζει έμπρακτα και καθοδηγεί εφήβους με παραβατική συμπεριφορά. Η ζωή του ανατρέπεται όταν χάνει τη σύζυγό του, έπειτα από μια δολοφονική ληστεία στο σπίτι τους, ενώ η κόρη του χαροπαλεύει στην εντατική. Ευαγγελία Καλίρη (Μαρίνα Ασλάνογλου): Είναι η σύζυγος του Νικόλα, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα. Σε μια κακή επαγγελματική της στιγμή, ζητάει τη βοήθεια ενός τοκογλύ-φου, βάζοντας σε κίνδυνο όλη της την οικογένεια.

Νάσια Καλίρη (Γεωργία Μεσαρίτη): Η κόρη του Νικόλα, ένα νέο κορίτσι, ελεύθερο και ριψοκίνδυνο. Πριν την πυροβο-λήσουν έκρυβε τον εκβιασμό που δεχόταν με ερωτικό της βίντεο.

Βικτωρία Λεσιώτη (Έμιλυ Κολιανδρή): Μέλος σπείρας, η οποία βάζει στόχο παντρεμένους άντρες και τους αποσπά πληροφορίες για να ληστέψει τις οικογένειές τους. Είναι το δόλωμα που πλησιάζει ερωτικά τον Νικόλα, παριστάνοντας τη μητέρα ενός μαθητή του με προβλήματα συμπεριφοράς.

Ηλίας Βανδώρος (Τάσος Γιαννόπουλος): Αδίστακτος τοκογλύφος, μπλεγμένος σε πολύ βρόμικες υποθέσεις και «καρφί» της αστυνομίας.

Στράτος Φρύσας (Χρήστος Ζαχαριάδης): Μέλος της σπείρας, ο εκβιαστής με το ροζ βίντεο.

Άννα Γραμμικού (Νικολέτα Κοτσαηλίδου): Αναλαμβάνει να ερευνήσει την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του καθηγητή. Μια γυναίκα των τύπων.

Μάκης Βελής (Βασίλης Ντάρμας): Ο αγαπημένος και περιθωριοποιημένος μαθητής του Νικόλα.

Στάθης Βανδώρος (Αλέξανδρος Piechowiak): Ο παραβατικός μαθητής, που είναι σε συνεχή κόντρα με τον Νικόλα, αλλά στη συνέχεια θα τον βοηθήσει.

Στέλιος Κάσδαγλης (Βασίλης Ευταξόπουλος): Λυκειάρχης, φίλος του Νικόλα, γλυκός, πράος, φιλοσοφημένος.

Μηνάς Αργύρης (Λευτέρης Πολυχρόνης): Το πιο αδίστακτο μέλος της σπείρας.

Χριστόφορος Στρατάκης (Γιάννης Σίντος): Ζει στη σκιά των ανθρώπων και υποχωρεί στην αυταρχική συμπεριφορά της αδελφής του, Ευαγγελίας.

Ζωή Βορίδη (Βίκυ Μαϊδάνογλου): Η συμμαθήτρια της Νάσιας, που βοηθά τον Νικόλα στις έρευνες για την αλήθεια.

Μπετίνα Βορίδη (Φωτεινή Μπαξεβάνη): Η μητέρα της Ζωής, ένας θετικός άνθρωπος που πάντα στέκεται με πολλή αγάπη δίπλα στην κόρη της.

Χρήστος Γιδάς (Χρήστος Διαμαντούδης): Μαθητής του Νικόλα, με παραβατική συμπεριφορά. Ο πατέρας του έχασε τη δουλειά του εξαιτίας του πατέρα του καλύτερού του φίλου (Βανδώρος).

 Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Διπλό φονικό στο ξεκίνημα!

Η δική μας οικογένεια – OPEN: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα backstage της σειράς

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Έτσι επιστρέφει στην τηλεόραση!