Η Σμαράγδα Καρύδη ψωνίζει από sex shop αλλά ψάχνει και το κινητό του συντρόφου της! Άρα είναι μία φυσιολογική μέση ελληνίδα χωρίς ταμπού αν μη τι άλλο! Ωστόσο η είδηση δεν είναι εκεί αλλά στην απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε στο νέο on the road night show του Mega, «Night Out»,με παρουσιαστή τον ηθοποιό Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι θεωρεί πολύ άβολο όταν πρέπει να γυρίσει ερωτικές σκηνές ακόμη κι αν ο παρτενέρ της είναι ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης.

«Είναι συνήθως άβολο όταν έχεις να κάνεις ερωτικές σκηνές. Είναι δύσκολο ακόμη και με τον άνθρωπο που την κάνεις είστε ζευγάρι. Ακόμη και σε αυτή τη φάση ότι όλοι σας βλέπουν. Λέω “Αχ Θεέ μου να τελειώσει.» Με τον Θοδωρή το συζητούσαμε προσφάτως. Έχουμε κάνει στην ταινία “Από έρωτα”. Είναι σαν να δίνεις κάτι από τον εαυτό σας. Δεν νιώθεις ωραία…» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Αναφορικά με το εάν έχει ψάξει ή όχι το κινητό του συντρόφου της, η ίδια απάντησε «ναι, έχω ψάξει το κινητό του συντρόφου μου» ενώ όταν ερωτήθηκε για το εάν έχει επισκεφτεί sex shop, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει αγοράσει προϊόντα από sex shop.

Σμαράγδα Καρύδη: Η επική φάρσα στον Καπουτζίδη

Έπαιξε μάλιστα το παιχνίδι “θάρρος ή αλήθεια”, και στην επιλογή  «θάρρος» η ίδια έπρεπε να πάρει τηλέφωνο τον καλό της φίλο, Γιώργο Καπουτζίδη και να του ζητήσει να λάβει μέρος στη νέα του τηλεοπτική δουλειά ο σκύλος της, Γιάννης προκειμένου να ανέβουν οι ακόλουθοι του στα social media.

«Γιώργο, θέλω αν μπορείς να μου κάνεις μια χάρη… Υπάρχει καμία περίπτωση να βρούμε έναν τρόπο να παίξει ο Γιάννης στη σειρά σου;» ανέφερε, προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της, η ηθοποιός στη νέα late night εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Μεγάλο Κανάλι. «Το σκυλί ο Γιάννης;» Αυτό ρώτησε ο Γιώργος Καπουτζίδης για να λάβει θετική απόκριση από την συνάδελφο του.

«Επειδή θα πάει πολύ καλά η σειρά σου, θέλω να έχει και ο Γιάννης μια τηλεθέαση και κάπως να τον γνωρίσουν οι άνθρωποι και να μεγαλώσουν οι followers του και να κάνει διαφημιστικά στο Instagram» συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καρύδη.