Βρισκόμαστε πλέον στα μέσα Αυγούστου και σιγά σιγά τα κανάλια ετοιμάζουν το νέο τους πρόγραμμα και ετοιμάζονται να ανακοινώσουν πότε αυτό θα «βγει στον αέρα». Ο στόχος του ΣΚΑΪ με το σήριαλ «Οι Πανθέοι».

Οπως σημειώνει η «Real News», το κανάλι του Φαλήρου θα επιχειρήσει να… αιφνιδιάσει τους υπόλοιπους ιδιωτικούς σταθμούς, καθώς αναμένεται να «λανσάρει» το νέο του πρόγραμμα στις 17 Σεπτεμβρίου. Δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα από τα υπόλοιπα κανάλια (πρόκειται να κάνουν… σέντρα στις 25/9), θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να προλάβει τις πρεμιέρες τους και να «κρατήσει» στη συχνότητά του όσο περισσότερο τηλεοπτικό κοινό γίνεται, αφότου αυτές γίνουν.

Για να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή θα ρίξουν το δυνατό «χαρτί» που είναι το σήριαλ «Οι Πανθέοι», το οποίο την πρώτη εβδομάδα θα προβλήθεί χωρίς ανταγωνισμό.

Με αυτό τον τρόπο ο ΣΚΑΪ θέλει να αποφύγει το περσινό… κάζο που υπέστη με τον «Γλυκάνισο», του οποίου το πρώτο επεισόδιο καταποντίστηκε, καθώς η πρεμιέρα του συνέπεσε με αυτές των «Η γη της ελιάς» του Mega Channel και του «Σασμός» του ALPHA.

Να σημειώσουμε τέλος οτι οι «Πανθέοι» θα προβάλλονται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Μπαίνει σειρά ηθοποιός έκπληξη απο τις Άγριες Μέλισσες

OPEN: Τέλος πασίγνωστοι δημοσιογράφοι – Οι αλλαγές Κοκλωνη – Σαββιδη

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η μικρή απόσταση που υπάρχει για την απόκτηση του Φρανσίσκο Ορτέγκα