Μία νέα πρωταγωνίστρια συστήνει ο ΑΝΤ1 μέσα από την καινούργια δραματική σειρά «Οι Παγιδευμένοι» που έρχεται το φθινόπρωρο στην prime time του σταθμού. Πρωταγωνιστικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η πρωτοεμφανιζόμενη τηλεοπτικά Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ με ελληνοπολωνική καταγωγή και σημαντική πορεία στο θέατρο αλλά και εκτός συνόρων. Οι δύο ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους ρόλους μίας δικηγόρου και ενός εισαγγελέα, που αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο για τη δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βίκυ Μανώλη, ενώ την απόδοση του σεναρίου η Σωτηρία Ψευτούδη.

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο.

Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.

Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους.

Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο…
Γιατί κανείς δεν είναι αθώος…

Η εκτέλεση παραγωγής είναι της PEDIO PRODUCTIONS.

H δραματική αστυνομική σειρά «Παγιδευμένοι» θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη σεζόν 2022-2023.

Δείτε το τρέιλερ: