Η Αντιγόνη στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Κλινική, υποψιάζεται ότι ο Κάρολος μπορεί να έπεσε κατά λάθος στον τάφο υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Ωστόσο, ανακαλύπτει ότι ο Κάρολοs δεν κατέληξε τυχαία σε αυτόν τον τάφο και ζητά βοήθεια από τον νευρολόγο Παύλο Δανίκα. Ο Τόληs επισκέπτεται το Ιατρικό Κέντρο για να δει και να αφήσει στον Ευθύμη, έναν τηλεοπτικό παραγωγό που νοσηλεύεται, το βιογραφικό του. Φεύγονταs, ο Τόληs πέφτει από τι σκάλεs τηs κλινικής, σπάζονταs ένα πλευρό. Η Κατερίνα στις εξετάσειs ανακαλύπτει ότι ο Τόληs έχει πυρετό και πρησμένο, κόκκινο πρόσωπο με οζώδειs αλλοιώσειs.

Υστερα από πίεση ο Τόληs αποκαλύπτει τα μυστικά του… Ο Ζαχαρίαs και ο γιος του ο Θέμηs φθάνουν στην κλινική. 0 Ζαχαρίαs έχει πολλα-πλά τραύματα στο σώμα τις τελευταίεs μέρεs. Η σχέση του Ζαχαρία με τον γιο του είναι κάπωs τεταμένη. 0 Ζαχαρίαs είναι xήpos και ξεκίνησε μέσω ίντερνετ μια σχέση με μια γυναίκα στη Βουλγαρία. 0 Θέμηs υποπτεύεται ότι ο στόχος τηs είναι να εκμεταλλευτεί τον πατέρα του και να του αποσπάσει χρήματα. Η Κατερίνα καταλαβαίνει ότι ο Ζαχαρίαs έχει μια παρασιτική μόλυνση, αλλά χρειάζεται πληροφορίες για το πού μπορεί να κόλλησε.

Στα επείγοντα της σειράς Η Κλινική, η Κατερίνα εξετάζει τον Κωνσταντή τον οποίο συνοδεύει η σύζυγος του Γεωργία.
Η γιατρόs ρωτάει τι τους συμβαίνει και εκείνοs λέει τίποτα, απλώs η γυναίκα του είναι υπερβολική. Η Γεωργία αντιδρά. Είναι αλήθεια ότι τώρα είναι καλύτερα, αλλά το πρωί είπε ότι είδε έναν γείτονά τους να «περνάει μέσα από τον τοίχο! Η Κατερίνα μέσα από μια σειρά εξετάσεων θα ανακαλύψει τι είναι αυτό που δημιουργεί τιs παραισθήσειs. Ο Διονύσηs φθάνει στο νοσοκομείο με πόνο στην κοιλιά, ανορεξία και γενική αδιαθεσία. Μαζί του είναι η Μελίνα , μια πόρνη με την οποία ο Διονύσηs βρίσκεται τακτικά. Ο απλόs κοιλιακόs πόνος μετατρέπεται σε ένα μυστήριο που ο γιατρόs δυσκολεύεται να λύσει. Κατά τη διαμονή του στο νοσοκομείο, ο Διονύσηs και η Μελίνα γνωρίζονται καλύτερα και αποκαλύπτουν τα μυστικά τουs.