Γλυκάνισος: Ένας μεγάλος έρωτας σε διαφορετικούς κόσμους στον ΣΚΑΪ. Τα στελέχη του σταθμού έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τη σεζόν 2022-2023 Θέλοντας να κερδίσουν την προτίμηση των τηλεθεατών. Από αυτό, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η μυθοπλασία. Ανάμεσα, λοιπόν, στις σειρές που Θα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι και η δραματική σειρά «Γλυκάνισος», σε σενάριο Γιώργου Κυρίτση, που είναι βασισμένο σε μια ιδέα της Ρόζυ Ρήγα, και σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη.

Η σειρά διαδραματίζεται οτη Λέσβο όπου και θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων.’Οοον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ, Θα δούμε τους Γιώργος Παπαγεωργίου, Ελενα Πιερίδου, Κώστας Κόκλας, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμιλιανός Σταματάκης, Ραφίκα Σαουίς, Βασίλης Αθανασόπουλος, Χάρης Ασημακόπουλος, Αντρέας Κοντόπουλος, Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός. Μαζί τους και η Κάρμεν Ρουγγέρη.

ΣΚΑΪ: Η υπόθεση της σειράς «Γλυκάνισος»

Μία κρυφή βαθιά, μυστική αγάπη με αρώματα της θάλασσας, των μεθυστικών γεύσεων της Συρίας και του ελληνικού ούζου, θα κάνει την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη. Ο γλυκάνισος με τα αρώματά του, τόσο στο εκλεκτό ούζο της οικογένειας του Στρατή, όσο και στη μαγειρική της Ραζάν, είναι σαν τον έρωτά τους. Αψύς, δυνατός, γλυκός και αρωματικός που άλλοτε ηρεμεί και άλλοτε βάζει φωτιά και καίει τα σωθικά!

Η νεά δραματική σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος» έρχεται στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη σεζόν και διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούs κόσμους. Ενόs Ελληνα χριστιανού του Στρατή, γόνου εύπορηs οικογένειαs τηs Μυτιλήνηs, και τηs Ραζάν, μουσουλμάναs πρόσφυγα από τη Συρία. Ο καθέναs κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικέs του αλήθειεs, τα δικά του τραύματα. Και οι δύο Θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώΘουν. Ο Στρατήs, άλλωστε, χρωστά τη ζωή του στον σύντροφο τηs Ραζάν. Η ζωή όμως γράφει τα δικά τηs σενάρια…
Δείτε το trailer της σειράς