Ο παρουσιαστής του Πρωινού Γιώργος Λιάγκας έκανε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της εκπομπής του με την Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του «Πρωινό», δήλωσε ότι ήταν ένας από τους κομπάρσους στη δημοφιλή δραματική σειρά «Το Νησί», το οποίο προβαλλόταν στο Mega, πριν από μερικά χρόνια.

Ειδικότερα και με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Λεωνίδα Κακούρη για το «Νησί», που προβλήθηκαν στην εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι έχει παίξει και ο ίδιος στη σειρά, ως ένας από τους λεπρούς που βρίσκονταν στη Σπιναλόγκα.

«Το ξέρετε πως έχω παίξει στο “Νησί”; Η πρώτη μας εκπομπή που κάναμε στο Mega ήταν με καλεσμένους του δυο πρωταγωνιστές του “Νησιού”. H πρεμιέρα μας ουσιαστικά ήταν με την Κατερίνα Λέχου και τον Στέλιο Μάινα. Εγώ είχα πάει και είχα μείνει 5 ημέρες κάτω στην Κρήτη και μίλησα με όλους τους συμμετέχοντες της σειράς.

Εκεί ήταν ο Παπαδουλάκης και σε ένα από τα ρεπορτάζ που είχα κάνει με μεταμφίεσαν σε λεπρό οι αδερφοί Αλαχούζοι που είχαν ειδικά εφέ. Κάποια στιγμή είμαι εγώ λεπρός, δεν αναγνωρίζομαι και μου λέει ο Παπαδουλάκης να βάλω μια κάπα και να μπω μέσα σαν λεπρός.

Και μπήκα σε ένα γύρισμα. Δεν φαίνομαι, αλλά ένα πλάνο πρέπει να υπάρχει. Άρα έχω συμμετάσχει και εγώ στο ιστορικό “Νησί”», είπε χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Λιάγκας.