Ο άνθρωπος που φαίνεται πως έχει τηλεοπτική εμπειρία όπως η Ναταλία Γερμανού καταφέρνει να τα φέρει όλα εις πέρας και να μην ανοίξει και ρουθούνι!

Όλα μπορούν να συμβούν σε μία ζωντανή εκπομπή. Ακόμα και να πάρει φωτιά το στούντιο!

Κατα τη διάρκεια της εκπομπής  «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή (3/4) και ενώ η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού ετοιμαζόταν να κάνει μια ζωντανή σύνδεση, αναφώνησε «πήρε φωτιά το πλατό, πάμε σε διαφημίσεις». Ωστόσο, όταν επέστρεψε στον αέρα της εκπομπής του Alpha εξήγησε στο κοινό τι συνέβη και έπιασε φωτιά στο πλατό.

«Ξαφνικά έπιασε φωτιά. Εσκασαν δύο μεγάλοι προβολείς, κάηκε μία λάμπα, έπιασε φωτιά και οι φλόγες άρχισαν να πέφτουν στο χαλί κάτω και εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι, ήθελα να συνεχίσω την εκπομπή και όλοι μου φώναζαν να πάμε σε διαφημίσεις. Το χαλί πήρε φωτιά και έτρεξαν όλοι με πυροσβεστήρες. Ολα καλά! Είμαστε όλοι καλά, ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα».

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε «Όλα είναι υπό έλεγχο. Όλα είναι εντάξει. Επιζήσαμε. Θέλω να σας πω τι έγινε. Ξαφνικά έπιασε φωτιά. Κανονική φωτιά. Έπιασε φωτιά. Σκάσανε δυο μεγάλοι προβολείς. Έσκασε αυτή η λάμπα η οποία έπιασε φωτιά αλλά κανονική φωτιά. Φλόγες. Οι φλόγες άρχισαν να πέφτουν κάτω στο χαλί και πήρε φωτιά και το χαλί.»

Συνέχισε λέγοντας πως η ίδια δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί «Εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι. Μου λένε, “πήρε φωτιά το πλατό” και λέω, “πήρε φωτιά το πλατό;” και ετοιμάζομαι να συνεχίσω να βγάλουμε την ψυχολόγο μας. Μου λένε, “σταμάτα, σταμάτα, διάλειμμα” και τρέξανε όλοι, τα παιδιά εδώ στο πλατό με πυροσβεστήρες κτλ. Όλα καλά. Είμαστε όλοι καλά».»