Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και ήδη οι παρουσιαστές όπως για παράδειγμα η Φαίη Σκορδά, θα έπρεπε να ξέρουν τι θα κάνουν την επόμενη χρονιά ή να έχουν υπογράψει ήδη με τους τηλεοπτικούς σταθμούς που πρόκειται να συνεργαστούν.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται ότι δεν έχει γίνει, τουλάχιστον ακόμα, για την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά.

Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, Happy Day, μίλησε με την παρουσιάστρια, άλλωστε είναι φίλες από τα χρόνια του ALTER που η μία διαδέχονταν την άλλη αν δεν μας απατά η μνήμη μας, και της είπε σε γενικές γραμμές τουλάχιστον, τι μέλλει γενέσθαι με το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Επειδή μίλησα με τη Φαίη Σκορδά, αυτό που ήθελε να ακουστεί είναι ότι ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, τον Ιανουάριο και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία. Χτύπησε την πόρτα, γιατί είναι πολλά χρόνια εκεί – εκτιμά τη διοίκηση του ΑΝΤ1 και τους ανθρώπους του – και θέλησε να δει πώς θα προχωρήσουν. Στις πρώτες συναντήσεις τον Ιανουάριο, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στον ΑΝΤ1 αλλά να κάνει αυτό που ξέρει κι αγαπά, μία ψυχαγωγική εκπομπή.

Μάλιστα και ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ξεκάθαρος ότι κι αυτός θέλει μία δική του εκπομπή. Τον Ιανουάριο της είπαν ναι, ότι αυτό θα γίνει. Πέρασαν οι μήνες και η Φαίη είχε την πεποίθηση ότι θα είχε μία δική της εκπομπή και ο Γιώργος μία δική του εκπομπή, -δεν ξέρω αν θα διαδεχόταν η μία την άλλη-, και αυτό που νιώθει τώρα είναι ότι κάποιος προσπαθεί να την εγκλωβίσει σε κάτι που δεν θέλει. Αυτό το ενιαίο του λέμε μαζί καλημέρα, θεωρεί ότι είναι μία στήλη σε μία εκπομπή.

 

Είναι κάτι που δεν την ικανοποιεί, όντως ο Γιώργος έχει συμβόλαιο +1. Επειδή ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος έντιμος και σωστός, θα διασφαλίσει και θα προασπίσει τα συμφέροντα της Φαίης. Όπως και εκείνη το έκανε, όταν ο Γιώργος ήταν πολύ στα κάτω του όταν του έδωσε χείρα βοηθείας, πιστεύω ότι θα τη βοηθήσει μέχρι τέλους να βρουν μία λύση.

Και μάλιστα μου είπε «ότι εγώ πιστεύοντας πως όλα θα πάνε καλά, έκανα κι ένα spot». Συμμετέχει στο spot για του χρόνου, ενώ μπορεί να μην υπάρχει. Μου ζήτησε να πω και να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχει υπογράψει πουθενά αλλού από σεβασμό στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Κάποιες φορές τα πράγματα δυσκολεύουν αλλά πρέπει να έχουμε τη ψυχραιμία να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Από εκεί και πέρα, ο κάθε άνθρωπος λαμβάνει τις δικές του αποφάσεις».