Έτερος Εγώ Νέμεσις: Ξεκινούν τα γυρίσματα! Tι κι αν η πανδημία καθυστέρησε την παραγωγή και τα γυρίσματα του τρίτου και τελευταίου κύκλου της αστυνομικής σειράς θρίλερ; Το σημαντικό είναι ότι το «Έτερος εγώ: Χαμένες Ψυχές» και «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις» θα έχουν συνέχεια καθώς έρχεται το «Έτερος εγώ: Νέμεσις».

 

Από την ταινία που μύησε τους τηλεθεατές, ως τις δύο σεζόν που παρακολουθήσαμε στην Cosmote ΤV, ο κόσμος του «Έτερος εγώ» κατάφερε να γίνει ακαταμάχητα ελκυστικός. Η χρυσή παραγωγή της συνδρομητικής πλατφόρμας επιστρέφει με το τρίτο μέρος της δημοφιλούς σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια. Τα γυρίσματα Θα ξεκινήσουν στα μέσα Μαρτίου, με εκτιμώμενη προβολή εντός του 2023.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει κατά καιρούς ο δημιουργός της, στον νέο αυτό κύκλο το μεγάλο φινάλε Θα γραφτεί για όλους και θα έχει τη μορφή «θείας δίκης και όχι εκδίκησης», κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι χαρακτήρες της σειράς θα βρεθούν σε ένα τεράστιο δίλημμα, θα εισπράξουν το συμπαντικό αποτέλεσμα των πράξεών τους και θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Στη «Νέμεσις», εκτός από τον πανεπιστημιακό καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαϊνη που υποδύεται υποδειγματικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδηs, θα δοθεί βαρύτητα και στον ρόλο του Πέτρου Λαγούτη που ενσαρκώνει τον αστυνόμο Παντελή Σκλαβή.

Παράλληλα Θα υπάρχουν 51 νέοι χαρακτήρες που η παρουσία τους δεν Θα ξεπερνά τι τρεις σκηνές. Ανάμεσά τους Θα κάνει γκεστ εμφάνισα η Μαίρη Χρονοπούλου, 27 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία στο MEGA, «Μάνα είναι μόνο μία». Επιπλέον, στη δράση Θα επιστρέφει και η νοσοκόμα που είχε σχέση με τον Δημήτρη Λαϊνη. Μάλιστα θα μάθουμε τον λόγο που χώρισε το ζευγάρι, για τον οποίο η ταινία μάς είχε αφήσει στο σκοτάδι.

Όσο για το ποια είναι τα επόμενα βήματα του Σωτήρη Τσαφούλια; Έχει γράφει μια νέα σειρά διαφορετικής θεματολογίας αλλά και δύο ταινίες.