Ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση, ο «Πιο αδύναμος κρίκος», που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος, πήγε φέτος από τον ΣΚΑΪ στην ΕΡΤ 1, με σκοπό να γίνει ένα ακόμα δυνατό χαρτί στο καθημερινό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Όπως φαίνεται, όμως, οι τηλεθεατές δεν ανταποκρίθηκαν στο βαθμό που περίμεναν οι υπεύθυνοι, κι έτσι υπάρχουν όλο και πιο έντονες σκέψεις η εκπομπή να μεταφερθεί στην prime time ζώνη του Σαββατοκύριακου. Έτσι, ο προγραμματισμός των 180 επεισοδίων, που είχε γίνει αρχικά, μάλλον ακυρώνεται και το παιχνίδι θα παραμείνει στα 120, ενώ από τη νέα χρονιά Θα το απολαμβάνουμε μόνο δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Ο Τάσος Τρύφωνος άλλωστε, μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε το τέλος του παιχνιδιού.

Ο ίδιος ανέφερε πως υπήρχε μία περίπτωση να προβληθούν ακόμη 50 επεισόδια, αλλά δεν ενεργοποιήθηκε η ρήτρα στο συμβόλαιο και εξήγησε:

«Δεν ενεργοποιήθηκε λόγω άλλων θεμάτων, οικονομικών κτλ»

Σε ερώτηση για το εάν έχει κλείσει για εκείνον ο κύκλος του παιχνιδιού, ο Τάσος Τρύφωνος είπε:«Έκλεισε πριν από λίγες μέρες, έβγαλα το μαύρο κοστούμι»

Μάλιστα, επεσήμανε πως η εταιρεία παραγωγής τού πρότεινε να συνεχιστεί για άλλη μία χρονιά, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Όπως δήλωσε:«Η εταιρεία παραγωγής μού είπε, θες να πάμε και του χρόνου και να πάμε σε άλλο κανάλι, αλλά είπα όχι, φτάνει»

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Λευτέρης φυγαδεύει την μητέρά του-Ο Ευθύμης τον κυνηγά!

Bόμβα: Εκεί πάει ο Χουάνγκ με 20.000.000!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ποιος φέρνει δυστυχία στην Γεωργία-Η Βικτώρια προκαλεί και πάλι!