Ενδιαφέρον έχει να δούμε ποια από τα προγράμματα της ΕΡΤ θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στην μικρή μας οθόνη και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις υπάρχουσες εκομπές της κρατικής τηλεόρασης αναμένεται να συνεχιστούν το «Στούντιο 4» με την Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το «Πρωίαν σε είδον» με τη Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Το σαββατοκύριακο θα συνεχιστούν όπως όλα δείχνουν και οι εκπομπές «Οι μαμάδες» με τη Τζένη Θεωνά, οι «Μπαμπάδες» με τον Τάσο Ιορδανίδη, αλλά το «Δύο στις δέκα» με τον Δημήτρη Γιατζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη.

Αναφορικά με τα τηλεπαιχνίδια της ΕΡΤ που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε και τη νέα τηλεοπτική περίοδο είναι το «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο και το «Switch» με την Ευγενία Σαμαρά.

Από εκεί και πέρα στον τομέα των σήριαλ το «Κάνε ότι κοιμάσαι» ολοκληρώνει φέτος την πορεία του, ενώ ακόμη οι ιθύνοντες της ΕΡΤ δεν έχουν ξεκαθαρίσει το η σεζόν «Ηλέκτρα» και «Η παραλία» συνεχιστούν και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Αυτό θα είναι το τέλος της Μάγιας με τον Παύλο

Η παραλία: Αυτό θα είναι το τέλος Τόμι και Πάτρικ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η φωτογραφία του με τον πρωθυπουργό που θα συζητηθεί