Ο Γιώργος Σαββίδης που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο σήριαλ «Η Παραλία» που παίζεται στην ΕΡΤ1 ως «Τόμι» αποκαλύπτει ποιο θα είναι το φινάλε για εκείνον και τον «Πάτρικ».

Θυμίζουμε οτι ο «Τόμι» είναι ένας ευαίσθητος γκέι χίπι που εργάζεται στον φούρνο της Νόνας με την οποία πλέον τον δένει αδελφική αγάπη και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του. Μάλιστα ο χαρακτήρας που υποδύεται αποτελεί έναν από τους πιο συμπαθείς της σειράς στο τηλεοπτικό κοινό.

Μιλώντας στο περιοδικό «TV 24» ρωτήθηκε για το πώς θα παέι το πράμα με τον Πάτρικ ο οποίος είναι συνεσταλμένος: «Είμαστε κάποια επεισόδια πριν το φινάλε. Η σχέση του Τόμι και του Πάτρικ προχωράει, αλλά δεν ξέρω μέχρι που θα πάει η ιστορία. Τώρα αν οΤόμι θα γυρίσει πίσω στον κοινοτάρχη δεν το ξέρω».

Οσο για το ότι ο Τόμι δεν έχει πάρει χαμπάρι τι άνθρωπος είναι ο Λοΐζος ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε: «Ιδέα δεν έχει. Με όσα έχει κάνει, ακόμη κι ένας σύντροφος πιστεύω ότι δεν θα τον συγχωρούσε. Και κανείς από τους φίλους του δεν ον είχε προειδοποιήσει γιατί κανείς, εκτός από τη Νόνα, δεν γνώριζε τίποτα για την προσωπική του ζωή. Είναι τέτοιος άνθρωπος ο Τόμι. Προστατεύει αυτόν που αγαπάει σαν το πιο πολύτιμο πράγμα που υπάρχει και δεν το εκμυστηρεύτηκε σε κανέναν. Από την άλλη, αν γνώριζε, δεν ξέρω πώς θα λειτουργούσε.

Πόσες φορές επειδή ερωτευόμαστε παραβλέπουμε τις κόκκινες σημαίες που βγάζουν οι άλλοι; Ούτε με αυτή του τη στάση συμφωνώ. Με τον Τόμι έχουμε πολλά κοινά όπως το ότι είναι δοτικός με τους φίλους, αλλά στο συναισθηματικό κομμάτι δεν βρισκόμαστε πουθενά.

Τον χαίρομαι πολύ αυτόν τον ρόλο. Είναι πολύ μακριά από μένα κι έχω διανύσει μια μεγάλη απόσταση. Προσπαθώ να τον δικαιολογήσω, αλλά κάποιες φορές με πιάνουν τα νεύρα μου με αυτά που κάνει(γελάει). Αυτή είναι και πλάκα της δουλειάς».

Όλες οι ειδήσεις

Η μάγισσα: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μπακού μέχρι το τέλος

Ο παράδεισος των κυριών: Η Πολυξένη απορρίπτει ερωτικά τον Φώτη

Γι’ αυτό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε 10 εκατ. ευρώ στον Σλούκα…