Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν και μαζί με αυτούς επέστρεψε και το απογευματινό ενδιαφέρον για τηλεόραση! Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης μας καλοδέχτηκαν στο στούντιό τους στη Θεσσαλονίκη και μας θύμισαν όλα όσα είχαμε ξεχάσει τους σχεδόν δύο μήνες που είχαμε να τους δούμε!

Η παρέα από την Θεσσαλονίκη μαζί με συνεργάτες της εκπομπής του ΑΝΤ1 έκαναν έναρξη τραγουδώντας ένα ποτ πουρί από τεράστιες επιτυχίες προσαρμοσμένες στην σάτιρά τους.

Ωστόσο μαζί με την επιστροφή, επεφύλασσαν και μία… βόμβα αφού ο Αντώνης Κανάκης προανήγγειλε, πριν καλά καλά αρχίσει, το τέλος της εκπομπής!

«Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι. Σήμερα είχε αποφασίσει ένας ψυχίατρος, αν δεν κάνω λάθος, κι είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η τρίτη Δευτέρα του πρώτου μήνα του χρόνου, είναι η πιο καταθλιπτική Δευτέρα σε όλη την χρονιά και για αυτό ονομάζεται Blue Monday» είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης.

«Είναι το επεισόδιο 20 της φετινής σεζόν για το Ράδιο Αρβύλα και θα είμαστε στον αέρα μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου» συμπλήρωσε ανακοινώνοντας ουσιαστικά ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα από τα υπόλοιπα τηλεοπτικά προγράμματα της φετινής σεζόν.

Ράδιο Αρβύλα: Δείτε την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη