«Ένας από εμάς» είναι ο τίτλος της νέας δραμεντί που βασίζεται στο επιτυχημένο αργεντίνικο φορμάτ «ΕΙ primero de nosotros» και αποτελεί ένα ακόμη νέο δυνατό χαρτί του ΑΝΤ 1 για την επόμενη σεζόν, μετά τη «Μάγισσα» και τις «Ψυχοκόρες».

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκεται ο Πιέρρος Ανδρακάκος («Σώσε με», «Ταμάμ», «Οι Βασιλιάδες» κ.ά.) και η στελέχωση του καστ προχωρά σε γοργούς ρυθμούς.

Με βάση το σενάριο, παρακολουθούμε τη ζωή έξι καρδιακών φίλων κοντά στα 40, τριών αντρών και τριών γυναικών, των οποίων η ζωή αλλάζει μέσα σε ένα βράδυ, με τον έναν εξ αυτών να τους ανακοινώνει ότι έχει καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις ανδρικοί ρόλοι έχουν ήδη κλείσει και θα τους υποδυθούν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης που αποχωρεί από την κωμική σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», και ο Μάριος Αθανασίου.

Συζητήσεις με την παραγωγή και μάλιστα σε πολύ θετικό κλίμα είχε κάνει και ο Γιώργος Καραμίχος. Ωστόσο τότε δεν γνώριζε το θέμα με την υγεία του καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο και τόσο για ηθικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, οι συζητήσεις έκλεισαν. Στην ίδια παρέα υπάρχουν και τρεις γυναίκες για τις οποίες συνεχίζεται ακόμα η αναζήτηση, ενώ δεν θα συμμετάσχει η Ζέτα Μακρυπούλια που προορίζεται για άλλη αμιγώς κωμική σειρά. Οσο για το ποια ονόματα ακούγεται ότι έχουν δεχτεί πρόταση για τους γυναικείους ρόλους; Πρόκειται για τη Βάσω Λασκαράκη, την Κατερίνα Γερονικολού, την Ιωάννα Πηλιχού και την Αγγελική Λάμπρη.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μεγάλα μπλεξίματα-Παντρεύεται πάλι την Αρετή;

Ξέρει τι θέλει ο Ολυμπιακός;

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει φασαρία στον Γεράσιμο- Του ζητά να απομακρυνθεί από την Ελισάβετ