Η νέα σειρά που γράφει η Μαρία Γεωργιάδου για λογαριασμό του ΣΚΑΪ είναι μια κλασική ιστορία για εκδίκηση. Τουλάχιστον έτσι ξεκινάει η περιπέτεια για τον Άρη, όμως πολύ σύντομα όλα όσα πίστευε και ο ίδιος για τον εαυτό του ανατρέπονται. Αποφασισμένος να κάνει τη γυναίκα που του στέρησε όλα όσα του ανήκαν να πληρώσει, ο Άρης (Στέφανος Μιχαήλ) επιστρέφει στη γη όπου γεννήθηκε και έζησε. Μια γη που κατείχε η οικογένειά του, ήταν δική του, αλλά όχι πια. Θέλει να αγγίξει ξανά το χώμα και να το μυρίσει, να θυμηθεί το παρελθόν του. “Ενα παρελθόν που τον κυνηγάει από τότε που η “Ολγα (Ζέτα Δούκα) τον στέρησε τα πάντα.

Μια απαγωγή  έκοψε το νήμα της ζωής του στα δύο και τον χώρισε απο την οικογένεια και την περιουσία του. Πλέον, κρυμμένος πίσω από μια νέα ταυτότητα, επιστρέφει στη μικρή επαρχιακή πόλη στην οποία μεγάλωσε για να πιάσει ξανά το νήμα της παλιάς του ζωής.

Άγρια Γη: Τι σημαίνει εκδίκηση;

Σε μια πόλη όπου η επαφή με τη γη κάνει τους ανθρώπους πιο απλούς και αληθινούς, αλλά και πιο σκληρούς, έτοιμους να πολεμήσουν αμείλικτα για όσα τους ανήκουν, το καλό και το κακό συνυπάρχουν και τα μυστικά «βράζουν» περιμένοντας να βγουν στο φως. Αυτή την πόλη διαφεντεύει η ‘Ολγα, και ο Άρης έρχεται να σκάψει βαθιά για να βρει τις αποδείξεις και να την τιμωρήσει για όσα του έκανε. “Ομως εδώ ζει και η Ελπίδα (Παναγιώτα Βιτετζάκη), η παιδική του φίλη, με την οποία μοιράζεται τόσο όμορφες αναμνήσεις. Οι αναμνήσεις αυτές ζωντανεύουν μονομιάς όταν, άθελά του, με το που φτάνει στον τόπο του, γίνεται το πεπρωμένο της. Η Ελπίδα είναι πια παντρεμένη με παιδί, όμως κι εκείνη γίνεται το δικό του πεπρωμένο, αφού ξυπνάει μέσα του συναισθήματα που νόμιζε πως είχε θάψει για πάντα. Κι έτσι ξαφνικά, η αγάπη, που έχει το ίδιο παλιά και γερή ρίζα με το κακό, παλεύει να βγει στην επιφάνεια και να βάλει ένα τέλος στον κύκλο της εκδίκησης. Την πάλη αυτή Θα παρακολουθούμε καθημερινά από τον Σεπτέμβρη που, κρίνοντας από τα όσα ετoιμάζουν τα κανάλια, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.