Το αναζωπυρωμένο ειδύλλιο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να κάνει ένα σημαντικό βήμα φέτος. Σύμφωνα με πηγές που είναι κοντά στο ζευγάρι, τα πράγματα μεταξύ των Bennifer πάνε πολύ καλά.Τόσο, που οι φίλοι τους είναι πεπεισμένοι ότι ο Μπεν σίγουρα θα κάνει πρόταση γάμου κάποια στιγμή.

Η πηγή σημείωσε ότι μετά τη συνέντευξη του Άφλεκ στον Χάουαρντ Στερν δεν υπήρχε πρόβλημα. Ακόμα και τα σχόλιά του σχετικά με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ. Παρόλο που έγιναν viral , δεν επηρέασαν την Λόπεζ. «Η Τζεν και ο Μπεν τα πάνε υπέροχα», είπε η πηγή. «Η συνέντευξη του Μπεν με τον Χάουαρντ Στερν δεν άσκησε πραγματικά μεγάλη πίεση στη σχέση τους. Καταλαβαίνουν ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν μερικές φορές και οι λέξεις μπορεί να παρερμηνευθούν».

«Είναι τρελά ερωτευμένοι και η Τζένιφερ έχει την πλάτη του Μπεν. Γι’ αυτό ήθελε να κάνει  δημόσια την υποστήριξη και τη στάση της», πρόσθεσε η πηγή. «Τα πράγματα μεταξύ των παιδιών τους είναι αρκετά καλά σε αυτό το σημείο. Οι οικογένειες σέβονται η μία την άλλη και τα πηγαίνουν καλά. Άρα τα πράγματα είναι καλά και καλά σε αυτό το μέτωπο. Οι φίλοι τους πιστεύουν ότι θα κάνουν αρραβώνα τελικά και είναι θέμα χρόνου».

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Η Λόπεζ διέψευσε μια ιστορία που κυκλοφόρησε. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έλεγε ότι υπήρχε αναστάτωση με όσα είπε ο Άφλεκ.  Ωστόσο, «αυτή η ιστορία απλά δεν είναι αληθινή», είπε ο Λόπεζ, μέσω του People . Και η Λόπεζ συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι όπως νιώθω. Δεν θα μπορούσα να έχω περισσότερο σεβασμό για τον Μπεν ως πατέρα, ως σύντροφο και ως άνθρωπο».

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ είχαν κάνει αρραβώνα στο παρελθόν. Η πρώτη τους σχέση διήρκησε από το 2002 έως τις αρχές του 2004. Οι δυο τους αναζωπύρωσαν τη σχέση τους την περασμένη άνοιξη.