Ο Άπιστος συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με νέα επεισόδια και καταιγιστικές εξελίξεις! Ο Βολκάν ψάχνει απεγνωσμένα την Ντερίν στη σειρά του ΣΚΑΪ ενώ παλεύει για να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά! Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος!

Στα εγκαίνια της μπουτίκ της Ντερίν είναι παρούσα όλη η καλή κοινωνία της Ραιδεστού. Η Ασιγιά είναι κι αυτή καλεσμένη και καταφθάνει με τον Σινάν. 0 Βολκάν δεν μπορεί να συγκρατήσει τη ζήλια του και της κάνει σκηνή. Σύντομα ξεσπά ένα μεγάλο σκάνδαλο, μετον Σελτζούκ στο επίκεντρο. Η Ντερίν, συντετριμμένη, ζητά από τον Βολκάν να μείνει πλάι της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η Ασιγιά μαθαίνει ότι υπεύθυνη γιατο διασυρμό της στον Τύπο είναι η κυρία Γκιονούλ και αποφασίζει να δράσει. 0 Σελτζούκ υπερασπίζεται για πρώτη φορά τη μητέρα του ενάντια στις απειλές της κυρίας Γκιονούλ. Ταυτόχρονα, ζητά τη βοήθεια της Ασιγιά για να αποδείξει ότι είναι γιος του κυρίου Χαλούκ.

Η Ντερίν και ο Βολκάν έχουν αρχίσει να μι-λούν πια ανοιχτά για διαζύγιο. Ωστόσο, η Ντερίν, εκτός του ότι Θέλει να ξεφορτωθεί το διπρόσωπο σύζυγό της, Θέλει να πονέσει την Ασιγιά. ‘Ετσι, κα-ταφέρνει να στρέψει την κοινή γνώμη της Ραιδεστού εναντίον της και να την κάνει να φαίνεται πως εκείνη κυνηγά τον Βολκάν. Η Ασιγιά βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο ενός σκανδάλου και νιώθει να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης.

Μετά τα νέα για την εξαφάνιση της Ντερίν, ολόκληρη η πόλη κινητοποιείται για να τη βρει. Η Ντερίν παραμένει άφαντη και η Ασιγιά βρίσκεται σε όλο και πιο δύσκολη Θέση, καθώς αρκετοί πιστεύ-ουνπως ίσως έχει κάποια σχέση μετην υπόθεση. 0 Βολκάν Θέλει απεγνωσμένα να βρει την Ντερίν και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει το όνομα της Ασιγιά.

Η Ασιγιά κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει να βρεθεί η Ντερίν. Σύντομα όμως, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά και κρυμμένες αλήθειες για τη ζωή της Ντερίν και του Βολκάν. Η Α-σιγιάνιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Για μια ακόμη φορά, θα πρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση και να φανεί δυνατή. Συνεχίζοντας να αναζητά την Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη αποκάλυψη.