Η Ντερίν στη σειρά του ΣΚΑΪ, Άπιστος, μετά την επιστροφή του Αλί στο σπίτι της μητέρας του, δεν είναι ακόμα έτοιμη να παραδώσει τα όπλα. Κάθε λεπτό της ημέρας ανησυχεί πως ο Βολκάν δεν έχει ξεπεράσει την πρώην σύζυγό του. ‘Οσο όμως προσπαθεί να τον ελέγξει, τόσο τον απομακρύνει από κοντά της, και το χειρότερο είναι πως οι αμφιβολίες της δεν απέχουν από την πραγματικό-τητα.

Ο Βολκάν ακολουθεί τη συμβουλή του Σελτζούκ και επισκέπτεται απροειδοποίητα την Ασιγιά, προκειμένου να της αποκαλύψει τα συναισθήματά του. Συγχρόνως, στο παρασκήνιο, μία αθέατη καταιγίδα παίρνει σιγά-σιγά σχήμα και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της. Η τεράστια επαγγελματική επιτυχία του Βολκάν στο εξωτερικό αποδεικνύεται ένα ψέμα, ενώ το αμαρτωλό μυστικό του πεθερού του, του Χαλούκ, βγαίνει στην επιφάνεια και φτάνει στα αυτιά της συζύγου του, της Γκιονούλ. Μετά τις αποκαλύψεις, το ζευγάρι φτάνει στα πρόθυρα του χωρισμού. Ταυτόχρονα, ένας φίλος από τα παλιά εμφανίζεται στη ζωή της Ασιγιά και την κάνει να χαμογελά ξανά ύστερα από πολύ καιρό. Κάτι που, φυσικά, πληροφορείται ο Βολκάν.

Άπιστος: Η Χιτζράν κάνει μία δραματική αποκάλυψη στον Χαλούκ

Εκείνος, ως συνήθως, δεν αντέχει καμία ανδρική παρουσία δίπλα στην πρώην σύζυγό του και κάνει ό,τι μπορεί για να τρομάξει τον φίλο της, χρησιμοποιώντας και πάλι ως δικαιολογία την εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση του γιου τους, του Αλί. Επιπλέον, ο Βολκάν αδιαφορεί για την Ντερίν και εκείνη απογοητευμένη αποφασίζει να τον εγκαταλείψει.

Λίγες μέρες μετά, ο Βολκάν συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και νιώθει πως έχει χαθεί κάθε πηγή φωτός στη ζωή του, αφού η Ντερίν αρνείται να γυρίσει στο σπίτι τους και η Ασιγιά μοιάζει να τον έχει ξεπεράσει. Αργότερα, η Ντερίν μαθαίνει τυχαία ότι η Ασιγιά δεν ήταν με τον Βολκάν στην Κωνσταντινούπολη και απαλλάσσεται επιτέλους από τις αμφιβολίες που τη βασάνιζαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ακόμα, όμως, δεν μπορεί να τον συγχωρήσει που ακολούθησε μέχρι εκεί την πρώην του, όσο κι αν ο Βολκάν προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πράξεις του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Χιτζράν κάνει μία δραματική αποκάλυψη στον Χαλούκ, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον αναγκάσει να αλλάξει στάση!