Ο ΑΝΤ1 φέρνει και πάλι τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά του με αλλαγές προβολής εκπομπών που το μόνο που κάνουν είναι να οδηγήσουν τους τηλεθεατές στην… κατάργηση του κουμπιού! Ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου αποφάσισε να αλλάξει και πάλι το πρόγραμμά του στην απογευματινή και στη βραδινή ζώνη.

Δηλαδή για μία ακόμα φορά θα παίξουμε το πούντο πούντο το δαχτυλίδι μέχρι να βρούμε την εκπομπή που θέλουμε να παρακολουθήσουμε.

Βέβαια ο φετινός σκληρός ανταγωνισμός οδήγησε πολλούς σταθμούς σε έκτατες αλλαγές μέχρι να βρεθούν τα «πατήματα». Οι ανατροπές ήταν αναμενόμενες στο κανάλι αφού τα μονοψήφια νούμερα έδιναν και… έπαιρναν!

Ο σταθμός ξαναφέρνει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά του σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα ποσοστά τηλεθέασης να ανεβαίνουν. Έτσι από την περασμένη Δευτέρα 28 Μαρτίου, αμέσως μετά το «Rouk Zouk», με τη Ζέτα Μακρυπούλια, μεταφέρθηκε στις 16.00 η καθημερινή σειρά «Ηλιος», αφού τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς είχαν φτάσει στο 5%.

Στις 17.00 πήγε τελικά, από τη βραδινή ζώνη, η ουκρανική κωμική παραγωγή «Ο υπηρέτης του λαού», με πρωταγωνιστή τον τότε ηθοποιό και νυν πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Άλλωστε δεν κατάφερε να αναπτερώσει τα ποσοστά του ΑΝΤ1 που είναι ένα με το… πάτωμα.

Το τηλεπαιχνίδι «5χ5», με τον Μάρκο Σεφερλή, παραμένει στις 17.30, αφού κάτι κάνει.

Στις 21.00, το κανάλι θα βάλει τη δραματική αστυνομική παραγωγή «Η ζωή του άλλου» (θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη), με ήρωα έναν εισαγγελέα που κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του αλλά εκείνος δεν θυμάται τίποτα…

Οι «Αγριες μέλισσες», ευτυχώς, παραμένουν, στο καθιερωμένο τους ραντεβού, στις 22.30.