Ο Alpha μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, σχεδιάζει να επαναφέρει στο πρόγραμμά του τη μίνι σειρά «Τα Νεοκλασικά», παρουσιάζοντας δύο ακόμα αγαπημένα θεατρικά έργα μεγάλων δημιουργών. Πρόκειται για την κωμωδία « Ο εμίρης και ο κακομοίρης» των Ασημάκη Γιαλαμά – Κώστα Πρετεντέρη, σε διασκευή σεναρίου Ιωάννας Κανελλοπούλου και σκηνοθεσία (Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, με τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Υρώ Μανέ, Λευτέρη Ελευθερίου, Ηλιάνα Μαυρομάτη κ.ά. να πρωταγωνιστούν.

Η δεύτερη κωμωδία που πρόκειται να δούμε είναι «0 Μαυρογιαλούρος», βασισμένη στο Θεατρικό έργο «Ανώμαλη προσγείωση» των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου, σε διασκευή σεναρίου Χάρη Ρώμα – ‘Αννας Χατζησοφιά και σκηνοθεσία Τάκη Μιχαήλ, με τους Χάρη Ρώμα, Μαρία Λεκάκη, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Βασίλη Ρίσβα, Τζένη Καζάκου, Αντώνη Καλομοιράκη κ.ά. Να σημειωθεί ότι οι τελευταίοι, πρόσφατα, ξεκίνησαν τα γυρίσματά τους. Αναμένουμε…

ALPHA: Ποιοι πάνε στον «Παράδεισο»;

 

Ο ALPHA ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, Θέλει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εγχώρια μυθοπλασία.’Ετσι, ανάμεσα σε άλλα πρότζεκτ, ετοιμάζει με εντατικό ρυθμό τη ρομαντική σειρά εποχής «Παράδεισος», βασισμένη στο ιταλικό φορμάτ «11 paradiso delle signore» (μτφρ. «0 παράδεισος των κυριών»), σε σενάριο Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη.

Οι συντελεστές, εδώ και λίγο καιρό, έχουν ξεκινήσει να στελεχώνουν το καστ της σειράς και ένας από τους ηθοποιούς που έχει έρθει σε συμφωνία με την παραγωγή είναι ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη δραματική σειρά του σταθμού «Σασμός». Ακόμη δύο πρόσωπα που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ίδια σειρά, χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί κάποιου είδους συμφωνία, είναι ο Τάσος Νούσιας και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Η σειρά μάς μεταφέρει στη δεκαετία του ’60, σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη αλλά και των εργαζομένων του. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό του ALPHA, οι τηλεθεατές Θα μπορούν να απολαμβάνουν τον «Παράδεισο» τέσσερις φορέ ςτην εβδομάδα, στη ζώνη των 20.00.