Οι Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι θα καθυστερήσουν για λίγο ακόμα να έχουν τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα. Αιτία ο κορονοϊός αφού τα κρούσματα που εμφανίστηκαν στα πρώτα γυρίσματα της χρονιάς εμπόδισαν την ολοκλήρωση των επεισοδίων. Έτσι, πολλές σκηνές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1,  έχουν μείνει μισές.

Στο μεταξύ ήρθαν και τα χιόνια! Τα γυρίσματα στο Διαφάνι σταμάτησαν για μία εβδομάδα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Ο χιονιάς που ξεκίνησε από την προηγούμενη Δευτέρα, «παρέλυσε» τα Μεσόγεια. Έτσι και οι «Άγριες Μέλισσες» υποχρεώθηκαν σε παύση των γυρισμάτων.

Ωστόσο το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός με το MasterChef και το Survivor τρέχει, δυσκολεύει το επιτυχημένο σίριαλ. Βέβαια μέχρι τώρα οι απώλειες στους πίνακες τηλεθέασης είναι μικρές. Μάλιστα το σίριαλ του ΑΝΤ1 διπλασιάζει τα ποσοστά του lead in που του δίνει η «Φάρμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο επεισόδια την εβδομάδα μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου είναι μια ασφαλής λύση για να κρατηθεί μία ροή στις «Άγριες Μέλισσες». Έτσι  δεν θα σταματήσει εντελώς η προβολή νέων επεισοδίων.
Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι στον ΑΝΤ1 που θεωρούν ότι τα δύο επεισόδια είναι πολύ λίγα.

Για την ώρα με διπλά και τριπλά συνεργεία όλοι οι συντελεστές προσπαθούν να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο ώστε το αγαπημένο σίριαλ να επιστρέψει στις παλιές αγαπημένες συνήθειες των τηλεθεατών, τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, η οποία έχει ήδη υποστεί μεγάλο πλήγμα από τα αλλεπάλληλα κρούσματα κορονοϊού, θα συνεχίσει για μία εβδομάδα ακόμα με δύο επεισόδια,. Ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει στην κανονική ροή, από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου.