Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Η Κατερίνα Ζαρίφη κάνει τα πάντα. Δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, τραγουδίστρια και φυσικά ηθοποιός. Παράλληλα, κάθε της δήλωση κρύβει και μια έκπληξη!

Η ίδια παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό OK, στην οποία έδωσε τη δική της άποψη για τον έρωτα.

«Ο έρωτας είναι η υπενθύμιση της παιδικότητάς μας. Δεν πιστεύω ότι αλλάζει. Όταν σε βαράει κατακούτελα, είτε είσαι 25 χρονών κοριτσάκι είτε μια πιο ώριμη γυναίκα, νιώθεις την ίδια ταραχή.

Η διαχείριση σαφώς και αλλάζει. Όταν τρως τη στρακαστρούκα στα 25, θα το κλάψεις και θα το ομολογήσεις περισσότερο. Έχεις άλλους χρόνους ή… έχεις πολύ χρόνο μπροστά στη ζωή σου και λες “θα το ζήσω τέρμα”.

Όσο μεγαλώνεις αλλάζει. Είναι αυτό που λέει η Καίτη Γαρμπή “όλη κι όλη μου η στεναχώρια κράτησε να ξέρεις δυο-τρεις ώρες το πολύ”. Ίσως επειδή ξέρεις μεγαλώνοντας ότι αυτό το πράγμα μπορεί να επαναληφθεί και ότι τίποτα δεν τελειώνει με το τέλος ενός έρωτα.

Εγώ ξέρεις τι πιστεύω; Ότι ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίζεται από τα 8 μέχρι τα 88. Είναι ό,τι πιο ζωογόνο. Το μπότοξ της ψυχής μας και μόνη ανανεώσιμη πηγή νεότητας», δήλωσε.

Όλες οι ειδήσεις

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός καταγγέλει πως έπεσε θύμα εργασιακής κακοποίησης

Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική ζητά εξιλέωση-Πάει στο Μοναστήρι

Άρης: Ο Γκρέι είναι τουρίστας – Τι θα κάνει ο Καρυπίδης!