Πληθαίνουν οι καταγγελίες καλλιτεχνών για παρενόχληση και κακοποίηση στον εργασιακό χώρο. Αυτή τη φορά, στη λίστα έρχεται να προστεθεί μια ηθοποιός με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ, η Μάνια Παπαδημητρίου.

Φέτος καταπιάνεται σκηνοθετικά και υποκριτικά με τη συγκλονιστική ιστορία ζωής της Αγάπης Μολυβιάτη-Βενέζη, αδελφής του λογοτέχνη Ηλία Βενέζη και μητέρας του πρώην υπουργού Εξωτερικών Πέτρου Μολυβιάτη.

Η ίδια σχολίασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα το επάγγελμα του ηθοποιού, επικεντρώνεται στις ανισότητες που υπάρχουν μεταξύ νέων και παλιότερων ηθοποιών, ενώ έκανε και μια τρομερή αποκάλυψη.

«Υπήρξα κι εγώ θύμα κακοποίησης εργασιακής κάποτε. Αλλά προτίμησα να αποχωρήσω τότε και το πλήρωσα και το πληρώνω με αποκλεισμούς σε κάποιους χώρους εργασίας ακόμα και σήμερα, αλλά δεν πειράζει.

Αναλαμβάνω το κόστος των λόγων και των πράξεων μου. Ήξερα τι έκανα όταν το έκανα. Και σας διαβεβαιώνω ότι άντεξα περισσότερο από όσο πίστευαν ότι θα αντέξω και αυτό γιατί βρέθηκαν άνθρωποι σημαντικοί που με στήριξαν.

Τώρα πια έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και ακόμη εδώ είμαστε. Αυτό ίσως σημαίνει κάτι», ανέφερε.

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική ζητά εξιλέωση-Πάει στο Μοναστήρι

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής τα χάνει όλα-Ο Χρήστος θα τον αποτελειώσει

Ολυμπιακός: Τελειώνει το μαρτύριο του Κούτρη!