Αυτή η νύχτα μένει. Ο ALPHA ενισχύει τη μυθοπλασία του με μια ακόμη μεγάλη παραγωγή που αποτελείται από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση τηs Κατερίναs Φιλιώτου και σε σενάριο Γιάνναs Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή. Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και του τίτλους ντύνει με τη φωνή τηs η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη, υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Οι πρωταγωνιστέs και ο συγγραφέαs του βιβλίου μίλησαν για τη σειρά, τους ρόλουs, τη συνεργασία τουs, τη δεκαετία του ’80, τη διασκέδαση στα μπουζούκια.
Βασίληs Μπισμπίκηs
«Είμαι χαρούμενοs που βρίσκομαι στην προετοιμασία τηs σειράς με σπουδαίουs ηθοποιούs και συντελεστέs και αγωνιώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα».

Γιάννης Στάνκογλου

«Η σειρά προέρχεται από ένα υπέροχο βιβλίο, μια πολύ μεγάλη παραγωγή με ενα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά, με εξιτάρει ο χαρακτήραs του δημάρχου που υπο-δύομαι για να ασχοληθώ μαζί του».

Γιώργος Πυρπασόπουλος

«Ο ρόλοs μου είναι ο χαρακτήραs του Βασίλη, ενός μαχόμενου δημοσιογράφου που εμπλέκεται στις ιστορίες τηs μικρήs κοινωνίας».

Ηλιάνα Μαυρομάτη

«Είμαι η Ζέτα. Τραγουδάω πολλά χρόνια κι έχω ένα αρκετά σκοτεινό και βεβαρυμένο παρελθόν».

Γιάννης Απέργης
«Εχω τρελή αγωνία να δω πώs Θα είναι να ζω στο ’80».

Γιάννης Εγγλέζος
«Ο ρόλοs μου είναι ο Αλέξανδρος, αστυνομικός ένα ευαίσθητο παιδί γεμάτο ανησυχίεs».

Κώστας Μπερικόπουλος

«Είμαι πολύ χαρούμενοs που ξεκινάμε, είναι ενα πάρα πολύ ωραίο βιβλίο κι ελπίζω να κάνουμε κι εμείs μια πάρα πολύ ωραία σειρά».

Θάνος Αλεξανδρής

«Ξαφνικά ανακάλυψα τη μαγεία που έχουν οι χώροι αυτοί, τα σκυλάδικα, και δημιούργησα ένα μπαλέτο. Εγώ τραγουδούσα και κάναμε περιοδεία σε ολόκληρη την επαρχία.

Άννα Μάσχα
«Υποδύομαι τη Διαμάντω, είναι το αηδόνι του μαγαζιού».

Νικολέττα Καρρά
«Είμαι η Νίκη, τραγουδίστρια, μια γυναίκα που κουβαλά το δικό τηs παρελθόν και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο μέλλον στην εξέλιξη τηs σειράς».

Γιάννης Τσορτέρκης
«Είμαι ο Γιώργηs, αδελφόs του δημάρχου, δεν έχουμε πολλά κοινά με τον αδελφό μου».

Ναταλία Σουίφτ

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Πιστεύω ότι Θα είναι μια δουλειά πολλή όμορφη».

Ελένη Ρουσσινού

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται στην τηλεόραση και υποδύομαι την Μαρίνα τη σύζυγο του δημάρχου.

Κόρα Καρβούνη

Θα υποδυθώ την  Νίτσα, το ντουέτο της Ζέτας στην πίστα και την πιο έμπιστη φίλη της