Ενα άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών αποφάσισε, έπειτα από περίπου δύο χρόνια, να ρίξει αυλαία στη σχέση του. Η Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και ο Κωνσταντίνος Μπιμπής δεν είναι πλέον μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, εδώ και μερικούς μήνες οι δύο ηθοποιοί έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή και επικεντρώνονται στην πορεία τούς στον χώρο της υποκριτικής και του Θεάτρου.

Η όμορφη κόρη της Δήμητρας Παπαδήμα και του Γιάννη Μποσταντζόγλου και ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης και αντιπρόεδρος του ΣΕΗ γνωρίστηκσν κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας μέσω κοινών φίλων. Ο ένας γοητεύτηκε αμέσως από τον άλλον και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.

Επί σχεδόν έναν χρόνο κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα, όχι γιατί τους αρέσει να παίζουν κρυφτό με τις κάμερες αλλά γιατί  τόσο η Θαλασσινή όσο και ο Κωνσταντίνος έχουν επιλέξει να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο με τη δουλειά τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν ελάχιστες κοινές φωτογραφίες τους ενώ ακόμη πιο σπάνια είναι τα ενσταντανέ από πρεμιέρες ή κοσμικά καλέσματα. Ανάμεσα στις απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεωσεις τους οι δυο τους έβρισκαν χρόνο για να χαλαρώνουν και να κάνουν αποδράσεις ζώντας έτσι τον έρωτά τους αθόρυβα και διακριτικά. Αγαπημένη κοινή τους συνήθεια ήταν και να παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες…

Όλες οι ειδήσεις

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA με μόλις 16 επεισόδια – Τι συνέβη

Οι φίλοι της Άρσεναλ έβγαλαν τραγούδι για τον Αρτέτα και έγιναν viral (vid)

Σοφία Χατζηπαντελή: Τότε θα μπει τέλος στη συνεργασία με ΣΚΑΙ;