Εντάξει η Super Κική απλά το πήγε στο άλλο άκρο το κομμάτι Insta stories! Η μέλλουσα μαμά και influencer θέλησε να μιλήσει στους ακολούθους της και αποφάσισε να το κάνει μέσα από την τουαλέτα της γιατί προφανώς ή βιαζόταν και είχε να… παραδώσει ή ήθελε να διαφημίσει προϊόντα μπάνιου και απορρυπαντικά!

Λίγες μέρες πριν, η τηλεπερσόνα ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ότι θα γίνει μανούλα και θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της από μια παιδική χαρά στις οποίες ποζάρει με το υπερηχογράφημα του μωρού τους ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Super Κική αποκάλυψε πως το μωρό που θα φέρει στον κόσμο θα το μεγαλώσει χωρίς τον σύντροφό της αφού πλέον δεν είναι μαζί και υποσχέθηκε πως θα του δώσει όλα όσα δεν πήρε εκείνη στην παιδική της ηλικία.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ … πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου» έγραψε η Super Κική.

Ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου η ίδια μέσα από νέο story της λέει: «Συγγνώμη που κάνω story από την τουαλέτα. Δεν έχω ξανακάνει, αλλά έχω βαρεθεί να κατουράω. Δεν κάνω άλλη δουλειά. Όλη μέρα είμαι στην τουαλέτα. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Έτσι είναι η εγκυμοσύνη; Εν τω μεταξύ το βυζί μου να ξέρετε δεν είναι δικό μου, είναι τρία κεφάλια ανθρωπινά στο κάθε μέρος και δε ξέρω τι να κάνω».