Σοκάρει με τα όσα αποκαλύπτει δημόσια η Super Κική για τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του μωρού που έχασε η γνωστή instagrammer.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Κική Λιτσάκη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, στο κανάλι του Fipster στο Youtube ο τότε σύντροφος που είχε, δεν ήταν και ο πιο τίμιος άνθρωπος με τον οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει οικογένεια.

Στην ερώτηση του Fipster γιατί με αυτόν η ίδια απάντησε:

«Θα έκανα έκτρωση αν μου συνέβαινε τώρα γιατί δεν το αντέχω εγώ. Δεν αντέχω να ξαναμιλήσω για παιδί. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν για πατέρα… Όταν μου συνέβη το ήθελα και το ήθελα γιατί ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό μου. Έτσι ξεκινάνε όλες οι εγκυμοσύνες».

«Κόντεψα να πέσω από το μπαλκόνι, με τις ορμόνες και με όλο αυτό που βίωνα γιατί ήμουν έγκυος και παράλληλα έτρωγα κέρατο και το ήξερα. Με έπαιρνε τηλέφωνο μου έλεγε έρχομαι, άκουγα την γκόμενα από μέσα και δεν ερχόταν ποτέ. Πήγα να χάσω τα μυαλά μου. Η αποβολή ήταν το λιγότερο που μπορούσα να πάθω».

«Φέρτε μου να υιοθετήσω 25 παιδιά θα είμαι η καλύτερη μάνα. Αλλά να ξέρω ότι για 9 μήνες θα είμαι ευάλωτη, δεν θέλω» τόνισε η ίδια.

Ωστόσο μίλησε και για τον σύντροφο που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει: «Προχωράω, αλλά είναι αυτή η καρμική σχέση που πάντα την κουβαλάς. Ήμασταν μαζί τρία χρόνια και το πάθος η φωτιά, δεν έχει φύγει. Χαμός, χτυποκάρδια κάθε φορά σαν την πρώτη φορά. Δεν με στενοχωρεί που δεν γίνεται. Ξέρω θα τον έχω για πάντα στη ζωή μου. Χάλια είμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι».

«Θέλω να είναι καλά, αν τον πειράξει καμία από εμένα θα το βρει. Αλλά είτε είμαστε, είτε δεν είμαστε μαζί είναι θλίψη. Πρέπει να μεγαλώσουμε και οι δύο πολύ εσωτερικά για να μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν μεγαλώσουμε και οι δύο μπορεί να μην γουστάρει ο ένας τον άλλο» είπε τέλος.

 

 

Super Κική: Δείτε τη συνέντευξη

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στην πρόωρη αποχώρηση Κορινθίου-Απεταξάμην το κανάλι;

Viral: Αυτό δε χάνεται! Απίστευτη χαμένη ευκαιρία σε αγώνα 5Χ5 (vid)

Αυτή η νύχτα μένει: Το λάθος της Ζέτας φέρνει το τέλος στη σχέση με τον Στρατή-Κάνει το σφάλμα ο Αλέξανδρος