Ο έρωτας, ο βήχας, το χρήμα, η Μύκονος και ο Κοκλώνης δεν κρύβονται! Ειδικά το καλοκαίρι που το Mykonos Live TV παίρνει σβάρνα παραλίες και στενά του κυκλαδίτικου νησιού, που όσο να πεις, δε θες και πολλή ώρα να το γυρίσεις!

Έτσι το σαββατοκύριακο που πέρασε, μεταξύ άλλων, έφτασε στο νησί των Κυκλάδων και ο Νίκος Κοκλώνης με την κολλητή του και παρουσιάστρια του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου προκειμένου να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού!

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω ζευγάρι φίλων βρίσκεται στο νησί των Ανέμων! Αλλά αυτή τη φορά θέλησαν να μαγνητίσουν τα βλέμματα αλλά και να ξεκλέψουν χρόνο γι αυτό και πετάχτηκαν, στην κυριολεξία, με ένα ελικόπτερο!

Πού να στοιβάζεσαι τώρα στα λιμάνια με τον μπύθουλα; Πού να στέκεσαι στις ουρές του αεροδρομίου, Ελευθέριος Βενιζέλος για έλεγχο αποσκευών; Σου λέει, δεν τα έχω; Τα έχεις κύριε Κοκλώνη μου και πολύ σωστά τα εκμεταλλεύεσαι κιόλας!

Γιατί αν δεν διαθέσουμε μία πεντάρα (χιλιάδες) στο ελικόπτερο για να πάμε Μύκονοοοοο, πού να τα διαθέσεις;

Έτσι οι δύο κολλητοί, μπήκαν σε ένα ελικόπτερο από την Αθήνα και πετάχτηκαν μέχρι την Μύκονο αναζητώντας λίγες στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης.
Μετά από μερικά λεπτά οι δυο τους βρίσκονταν στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού, το οποίο ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός προτιμά πάντα όταν βρίσκεται στο νησί, και πριν από δύο χρόνια είχε γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά του.

Κοκλώνης και Καινούργιου αφού πέρασαν λίγες ώρες μαζί και απόλαυσαν το φαγητό τους δίπλα στο κύμα επέστρεψαν στην βάση τους.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε την ώρα που αποχωρούσαν από την κοσμική πλαζ και κατευθύνονταν προς το ελικοδρόμιο για να επιβιβαστούν στο ελικόπτερο για να γυρίσουν στην Αθήνα.