Ο Στάθης Σχίζας έκανε τη δήλωση που κανείς δεν περίμενε και όντως ήταν… σοκαριστική!

O δημοσιογράφος της εκπομπής Breakfast@ Star Πάνος Παπαδόπουλος εντόπισε τον προηγούμενο νικητή του Survivor έξω από το καινούριο μαγαζί που ετοιμάζει στο Κολωνάκι και έκανε δηλώσεις στην κάμερα.

«Τρέχω για τις ετοιμασίες του μαγαζιού, πλησιάζει η ημέρα που θα ανοίξουμε οπότε πάντα στα τελειώματα βγαίνουν περισσότερα. Είχα πρόταση για πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής αλλά δε θα μου ταίριαζε.»

Στην ερώτηση για τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην προσωπική του ζωή είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω προσωπική ζωή. Αυτή είναι η προσωπική μου ζωή» ενώ αποκάλυψε ότι είχε πρόταση για καθημερινή πρωινή εκπομπή.

Πάντως ο επιχειρηματίας και η πρώην (;) αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, φέρεται ότι είχαν έναν άγριο τσακωμό μέσα στα μπουζούκια φέρνοντας σε αμηχανία τους παρευρισκόμενους πριν περίπου ένα μήνα.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, όπως είναι γνωστό, έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό μετά την επιστροφή του Στάθη από το Survivor για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Μία προσωπική συζήτηση που ξεκίνησε σε ήπιους τόνους γρήγορα μετατράπηκε εμφανώς σε κάτι πιο έντονο με τον Στάθη να προσπαθεί να τραβήξει την πρώην του προς τα έξω προφανώς για να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Εκείνη όμως έδειχνε εκνευρισμένη και του αντιστάθηκε σε μια πολύ άβολη στιγμή…

Το τι μπορεί να λέγανε οι δυο τους και ποιος ο λόγος της έντασης δε μπορούμε να γνωρίζουμε ωστόσο όπως φαίνεται οι δυο τους μόνο αδιάφοροι δεν είναι ακόμη ο ένας για τον άλλον…

Στάθης Σχίζας: Όσα είπε ο επιχειρηματίας

Όλες οι ειδήσεις

Ο Γιατρός: Ανατροπή με τα επεισόδια-Θα προβληθούν λιγότερα!

Οι οδηγοί της F1 παίζουν με την φωτιά και η FIA δίνει απαντήσεις για το επικίνδυνο GP του Κατάρ

Σασμός: Τέλος την Δευτέρα-Τι έχει συμβεί;