Με καθυστέρηση θα πάρει τον δρόμο για τον αέρα του ΣΚΑΪ το «Cash kitchen». Το νέο ριάλιτι μαγειρικής είναι ανάμεσα στα projects της AcunMedya που προορίζονται για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανάψει το… μάτι της κουζίνας για την έναρξη των γυρισμάτων.

Θέση κριτή στο «Cash kitchen» έχει κλείσει ο Έκτορας Μποτρίνι, ενώ οι συζητήσεις με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο δεν προχωρούν λόγω άλλων υποχρεώσεων του σεφ.

Σύμφωνα με τη RealNews, αλλαγές αναμένεται να γίνουν και στο φορμάτ, καθώς, ενώ στην αρχή η παραγωγή αναζητούσε τρεις κριτές, τελικά θα περιοριστεί σε δύο. Για την ώρα, δεν έχει οριστεί σαφές χρονοδιάγραμμα για την έναρξη της παραγωγής. Έτσι, ενώ το «Cash kitchen» προοριζόταν για πρεμιέρα στις αρχές Ιουλίου, τελικά παίρνει μετάθεση, στην καλύτερη των περιπτώσεων, για τα μέσα Ιουλίου, χωρίς να αποκλείεται και η αναβολή για τον… χειμώνα.

Αντιθέτως, το «Power of love» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου ξεκινά άμεσα και θα κάνει πρεμιέρα στην prime time του ΣΚΑΪ την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21:00.

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Μετά το τέλος του Έρωτα φυγά πάει στον ANT1 αυτός ο ηθοποιός

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ισμήνη φεύγει από το σπίτι – Η Ιουλία λέει στον Στάθη την κρυφή της επιθυμία

Σασμός: Λαμπροπούλου και Πρωτόπαππα πάνε στον ANT1 μετά το τέλος της σειράς