Σάκης Ρουβάς: Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής έχει ανησυχήσει τις τελευταίες μέρες φίλους αλλά και ακόλουθους αφού δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής στα social media.

Ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς που είναι ιδιαίτερα ενεργός δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση από τις 28 Δεκεμβρίου και κυρίως μετά την συναυλία στο Λυκαβηττό. Μάλιστα η συγκεκριμένη εκδήλωση που την είδαμε στην ΕΡΤ είχε συζητηθεί έντονα.

Η πολυσυζητημένη αλλαγή χρονιάς στο Λυκαβηττό με τη συνοδεία του Σάκη Ρουβά και μιας 17μελούς ορχήστρας δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς θα περιλάμβανε το σόου. Αυτό που είδαμε ήταν σίγουρα κάτω των προσδοκιών.


Το κόστος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είχε προκαλέσει εδώ και αρκετές μέρες πολλές αντιδράσεις. Οι επικριτές έλεγαν ότι το ποσό των 211,000 ευρώ ήταν υπερβολικό. Μάλιστα είχαν βάλει στο στόχαστρο τους το Σάκη Ρουβά. Ο Δήμος Αθηναίων και ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε πως το κόστος δε διαφέρει ουσιαστικά από τις προηγούμενες χρονιές.

Τα πυρά  δέχτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος δεν επηρεάζεται από τις αντιδράσεις. Ο ίδιος είπε ότι είναι «παράδοση», αλλά όσο και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος τηρεί σιγή ιχθύος όλο αυτό το διάστημα εν μέσω των σχολίων.

Η σκηνή η οποία είχε στηθεί έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στον κόσμο καθώς φαίνεται πως «όλα κυλούν ομαλά»… για την διοργάνωση της συναυλίας και μόνο.

Ωστόσο όπως και να χει, η ανησυχία των θαυμαστών  έχει μεγαλώσει και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Αυτές έδειχναν τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη να βγαίνουν από ιδιωτικό νοσοκομείο. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είχε ληφθεί στο Μαρούσι την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτι για την υγεία του τραγουδιστή ή της οικογένειάς του. Εμείς ελπίζουμε να είναι όλα καλά!