Ξεκάθαρη για το θέμα της ηλικίας εμφανίστηκε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town και στον δημοσιογράφο, Πάνο Ζόγκα, η Ρένια Λουιζίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, δήλωσε κουρασμένη από το να απαντάει συνεχώς για την ηλικία της, από τη στιγμή που πάτησε τα 50 ενώ τόνισε πως κάτι αντίστοιχο δεν συμβαίνει με έναν άντρα.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως ποτέ δεν θέλησε να κρύψει την ηλικία της όμως το γεγονός πως οι ερωτήσεις συνεχώς περιστρέφονται γύρω από πιθανές πλαστικές επεμβάσεις, είναι κάτι που την ενοχλεί.

Παράλληλα, πρόσθεσε επίσης, πως οι άντρες δεν καλούνται ποτέ να απολογηθούν για τα χρόνια που περνάνε από πάνω τους, σχολιάζοντας αστειευόμενη, πως είναι μια φεμινιστική κρίση.

Ακόμη, σε ερώτηση για το γεγονός πως δεν διατηρεί λογαριασμούς στα social media, Facebook, Instagram κτλ, απάντησε πως η χρήση τους μπορεί να είναι θετική αλλά μπορεί να είναι και άκρως αρνητική.

Ειδικότερα, η Ρένια Λουιζίδου, πρόσθεσε πως δεν επιθυμεί να είναι εκτεθειμένη συνεχώς στα αρνητικά σχόλια, τα οποία στο παρελθόν δεχόταν από κοντά, όμως οι εποχές πλέον έχουν αλλάξει και ο καθένας μπορεί να γράψει όπου θέλει την άποψη του.

Παρόλα αυτά, η ηθοποιός τόνισε πως είναι με ένα tablet κατά τη διάρκεια της ημέρας και φροντίζει να ενημερώνεται για όλα.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Σκάει βόμβα – Οικειοθελής αποχώρηση παίκτη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτό θα κάνει μετά το Maestro στο Netflix

Δημήτρης Οικονόμου: Τέλος οι φήμες – Η αλήθεια για το αν θα κατεβεί υποψήφιος