Μπορεί μία παρουσιάστρια να βασανίζει τους συνεργάτες της μόνο και μόνο γιατί έχει χωρίσει; Ο χωρισμός δεν είναι αυτός που μας κάνει πιο ευαίσθητους, και όχι πιο αναίσθητους, όπως επίσης και πιο διαλλακτικούς και όχι πεισματάρηδες;

Η συγκεκριμένη βέβαια παρουσιάστρια μπορεί να έχει βασανιστεί κατά καιρούς από χωρισμούς αλλά στο κομμάτι της εργασίας δεν είχε δώσει δείγματα! Όλοι βέβαια στην πιάτσα γνώριζαν πως είναι σκληρή στη δουλειά της γιατί έφαγε κατά καιρούς πολλά χαστούκια από πάλαι ποτέ κραταιές παρουσιάστριες! Μάλιστα αρκετές φορές έχει αναφέρει το όνομα εκείνης που την ταλαιπώρησε στα πρώτα της βήματα. Όμως και η άλλη κυρία, η οποία έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μιας και ό,τι επέλεξε να κάνει τα τελευταία χρόνια, δεν τσούλησε, ανταπάντησε στο γλυκό κορίτσι για το οποίο εξακολουθεί να έχει αρνητική άποψη.

Επιπλέον όλοι πάνω κάτω ξέρουμε ότι έχει κόντρες με παρουσιάστριες του ίδιου σταθμού για τη θεματολογία. Όμως, λόγω του ότι και οι δύο είναι κυρίες, φροντίζουν να μεταφέρουν προς τα έξω αλλά και προς την ιδιοκτησία του καναλιού, ότι όλα είναι γκουντ (καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ, μην παρεξηγηθούμε. Γι αυτούς θα επανέλθουμε σε άλλο κουίζ. Προς το παρόν πάμε αλφαβητικά).

Αυτά όμως ανήκουν πια στο παρελθόν αφού ο έρωτας έφερε ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπο της παρουσιάστριας και στο στόμα της τα πιο γλυκα λόγια για τους, συνεργάτες της. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι παρακαλούν να μην ξαναχωρίσει από τον σύντροφό της και επιστρέψουν… τα νεύρα της και οι κακοί της τρόποι!