Όταν η πεθερά και μοντέλο είναι μέσα σε όλα και ξέρει και το καλό του παιδιού της, όχι μόνο κάνει γνωστό μέσω ανάρτησης τον χωρισμό των παιδιών αλλά στηρίζει γενικά την πρώην πλέον νύφη της!

Ο λόγος για το πρώην ζευγάρι Εύη Ιωαννίδου και Ίνο Φάις, που είναι ο γιος της Μαρίας Καλαβρία.

Το πρώην μοντέλο είναι αυτό που έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού της στο Instagram τον χωρισμό του ζευγαριού.

Η Μαρία Καλάβρια είναι πρώην μοντέλο ενώ έχει ασχοληθεί και με τον χώρο της ομορφιάς. Το 1997 παντρεύτηκε πρώτα με πολιτικό γάμο και έπειτα με θρησκευτικό, τον επιχειρηματία Σάμι Φάις.

Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί τελευταία φορά μαζί τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ αν κανείς παρατηρήσει τα προσωπικά τους μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν υπήρχαν πια κοινά στιγμιότυπα.

Κάποιος ακόλουθος ρώτησε την Μαρία  στο Instagram, για τον χωρισμό και εκείνη παραδέχθηκε πως στεναχωρήθηκε πολύ με την είδηση αυτή και πως εξακολουθεί να αγαπάει πολύ την πρώην σύντροφο του γιου της.

«Εάν στεναχωρήθηκα λέει… Την αγαπάω πάρα πολύ την Εύη. Η Εύη είναι εξαιρετικό παιδί. Για να πήραν την απόφαση αυτή, σημαίνει πως το ήθελαν κι οι δύο. Ποτέ δεν ξέρεις, θα πω εγώ. Σε μία σχέση ποτέ δεν μιλάς, ποτέ δεν ανακατεύεσαι. Να είναι καλά και οι δύο θέλω. Εύη μου, σε αγαπάω», αναφέρει στο βίντεο η Μαρία Καλάβρια.

Η σχέση τους είχε γίνει γνωστή λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2020 όταν  το μοντέλο που γνωρίσαμε στο πρώτο GNTM, αποκάλυψε μέσω Instagram ότι βρίσκεται σε σχέση με τον γιο της Μαρίας Καλάβρια και του επιχειρηματία, Σάμι Φάις.

Το πρώην μοντέλο είχε μιλήσει για τη σχέση των παιδιών στη Φαίη Σκορδά.

«Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ο Ίνο που δεν του αρέσει ποτέ να βγάζει φωτογραφίες σημαίνει ότι του αρέσει πάρα πολύ η Εύη».

«Είναι με τον γιο μου. Είναι εξαιρετικό κορίτσι, πάρα πολύ ευγενική, φαίνεται ότι είναι από καλή οικογένεια και ευτυχώς βάζει σε πρόγραμμα και τον γιο μου και χαίρομαι πάρα πολύ», συμπλήρωσε η Μαρία Καλάβρια.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1