Οι επαγγελματικές προτάσεις που δέχθηκε ο Πάνος Μουζουράκης ήταν τόσο δελεαστικές, ώστε τελικά επέλεξε να παραμείνει στην Ελλάδα και να μην επιστρέφει στο Λος Αντζελες, όπου έζησε για αρκετό χρονικό διάστημα. Μαζί του μετακόμισε για λίγους μήνες στη χώρα μας και η σύντροφός του, η ηθοποιός Τζίνα Βαρελά. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνουν στην ΑΘήνα για όσο διάστημα διαρκέσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του καλλιτέχνη. Ενδιάμεσα, ωστόσο, έχουν αποφασίσει να κάνουν καλοκαιρινές εξορμήσεις στις Κυκλάδες, αλλά και στη γενέτειρα του Πάνου, τη Θεσσαλονίκη, όπου ζουν η μητέρα του και ο αδελφός του. Ο Π. Μουζουράκης αγαπά πολύ την οικογένειά του και είναι Θετικός στο ενδεχόμενο κάποια στιγμή να δημιουργήσει και τη δική του. Η σχέση του μουσικού και της Ελληνίδας ομογενούς από τη Νέα Ζηλανδία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Μετρούν ήδη τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και δηλώνουν και οι δύο ευτυχισμένοι. Η επικοινωνία τους είναι άριστη και, παρόλο που η Τζίνα έχει ως βάση της την Αμερική, η ελευθερία που δίνει ο ένας στον διακοπέs άλλον είναι το στοιχείο που φέρεται να κρατά ζωντανά τον έρωτά τους. Εχουν θεαθεί αρκετές φορές να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στους δρόμους της Αθήνας αλλά και να χαλαρώνουν κατά τις διακοπές τους σε κάποιο νησί. Τους έχουμε δει όμως και να συνεργάζονται σε διάφορα μουσικά ή κινηματογραφικά projects . Η συμβατότητα και η αρμονία χαρακτηρίζουν όλα τα επίπεδα της συνύπαρξής τους.

Τους επόμενους μήνες, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα τους συναντάμε στην Ελλάδα είτε εντός είτε εκτός Αττικής. Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι φίλοι τους που λένε ότι οι δύο τους εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν την Ελλάδα βάση τους και να πραγματοποιούν κάποια ταξίδια στην Αμερική. Ο Πάνος Μουζουράκης εκπλήσσει και πάλι με την εξέλιξή του αφού πρωταγωνιστεί στη θεατρική επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Άλσος.