Η μεγάλη επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» οδήγησε το κανάλι στην απόφαση να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν. Η απόφαση αυτή όμως φέρνει εμπλοκές με άλλα προγράμματα του καναλιού.

Συγκεκριμένα στο κανάλι συνεχίζουν να αναζητούν τον παρουσιαστή του 5χ5 για την επόμενη σεζόν καθώς αποχωρεί ο Μάρκος Σεφερλής.

Ένας από τους υποψήφιους για να τον αντικαταστήσουν είναι και ο Πέτρος Λαγούτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός ικανοποίησε τους υπεύθυνους στα δοκιμαστικά του και όλα έδειχναν πως θα είναι η τελική επιλογή για το τηλεπαιχνίδι.

Μετά την απόφαση όμως να συνεχίσουν και του χρόνου οι Παγιδευμένοι τα δεδομένα αλλάζουν. Οι απαιτήσεις που έχει η σειρά στην οποία ο Λαγούτης θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο περιορίζουν τη διαθεσιμότητα του για ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι το οποίο επίσης θα έχει συνεχή γυρίσματα.

Εν τέλει σύμφωνα με όσα αναφέρει η RealNews η αναζήτηση για παρουσιαστή συνεχίζεται και ανοίγει τρίτος κύκλος δοκιμαστικών με τα άτομα που έχουν περάσει πλέον από αυτά να κοντεύουν τα… 30!

Όλες οι ειδήσεις

Εύα Αντωνοπούλου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ; Εκεί πάει

Παγιδευμένοι: Έτσι διαφεύγει ο Θοδωρής για το εξωτερικό-Ο Γεράσιμος τον βοηθά!

Eurovision 2023: Τα κατάφερε ξανά η Σουηδία – Στη 12η θέση η Κύπρος!