Ο ηθοποιός που έγινε ντελιβεράς λόγω της κρίσης. Η κρίση του κορονοϊού έχει χτυπήσει για τα καλά τον χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα ο ηθοποιός, Στράτος Χατζηηλίας αποφάσισε να ασχοληθεί με το delivery προκειμένου να έχει ένα τίμιο εισόδημα.

Ο ηθοποιός Στράτος Χατζηηλίας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε: «Δεν ήταν εύκολη λύση, αλλά διέξοδος»

Είπε μάλιστα ότι δουλεύει ως διανομέας από πέρυσι τον Φεβρουάριο και «συνεχίζει ακάθεκτος».
«Βέβαια δεν είναι η μοναδική δουλειά που έχω κάνει, έχω κάνει διάφορες δουλειές κατά διαστήματα για να μπορέσω να επιβιώσω» επισημαίνει.

Ο Στράτος Χατζηηλίας είπε «Είμαι τροχοδιανομέας, βέβαια θα ήθελα πολύ να εργάζομαι στο αντικείμενό μου που σπούδασα και αγάπησα. Τα πρώτα χρόνια ήταν καλά. Επειδή είναι μία τίμια δουλειά, δεν έχω κάποια αναστολή στο να την κάνω, ούτε ντρέπομαι να το πω. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που είναι πολύ πιο άξιοι από εμένα που κάνουν τέτοιες δουλειές και ακόμη πιο δύσκολες από αυτές που κάνω εγώ».

Ο ηθοποιός Στράτος Χατζηηλίας

«Δεν υπήρχε δουλειά, είναι απλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή είσαι σε αδιέξοδο. Ξέρεις ότι πρέπει να πληρώσεις το νοίκι σου στο τέλος του μήνα. Ξέρεις ότι έχεις υποχρεώσεις, πρέπει να φας. Οπότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάτι» είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Ο ηθοποιός μιλάει για τις μέρες όταν δούλευε 4ωρος σε εξωτερικές εργασίες και «έτρωγα συστηματικά αυγά βραστά, λάχανο-καρότο και μαύρο ψωμί».
Περιγράφει τη ζοφερή πραγματικότητα που επικρατεί στον χώρο του θεάματος. Τονίζει ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τους ηθοποιούς που δεν είναι πρωταγωνιστές και δουλεύουν για λίγα ευρώ.
Όπως είπε για την δική του περίπτωση, το να κάνει τρία επαγγέλματα για να ζήσει «δεν ήταν η εύκολη λύση, ήταν διέξοδος».

Ηθοποιός που έγινε ντελιβεράς και στο… Χόλυγουντ!

Στο μεταξύ υπάρχει ακόμα ένας ηθοποιός και μάλιστα στο «Game of Thrones»  που έγινε ντελιβεράς εξαιτίας της πανδημίας!

Στροφή στην καριέρα του έπρεπε να κάνει ο ηθοποιός Μάικλ Κόντρον, ο οποίος πήρε μέρος και στο «θρυλικό» Game of Thrones.

Συγκεκριμένα, δουλεύει στην εταιρεία Asda που πουλάει online τρόφιμα, ρούχα και είδη σπιτιού.

«Ο καθένας μας πρέπει να παίξει ένα ρόλο αυτή την εποχή. Ο κόσμος τώρα πρέπει να εκτιμήσει τη σκληρή δουλειά που κάνουν όλοι», ανέφερε στο Belfast Live για την δύσκολη κατάσταση που ζούμε όλοι εξαιτίας τους κορονοϊού.