Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ανήσυχο πνεύμα. Όχι μόνο καλλιτεχνικά. Γενικώς. Είναι από εκείνους τους τύπους που δεν διστάζουν να δοκιμάσουν πράγματα που σε άλλες θα έμοιαζαν περίεργα. Θα μου πείτε, το τελευταίο του συνολάκι ήταν το λιγότερο. Εδώ έχει εμφανιστεί με πράσινο μαλλί. Και στα Mad Video Music Awards σαν… καλόγερος με άσπρα! Μοιράζεται πολλές από τις στιγμές του στα social media.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει την περιοδεία του αυτό το καλοκαίρι. Αυτή ονομάζεται ΜΑΖΩ-ΞΗ. Μετά τα απανωτά sold outs, αυτή αναμένεται να συνεχιστεί σε ακόμα τρεις πόλεις στην Ελλάδα. Αγρίνιο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει το μενού, στις 26/8, 1/9 και 13/9 αντίστοιχα.

ΜΑΖΩΞΗ: Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Σε άλλο mood

Βέβαια, η τελευταία του ανάρτηση ήταν σαν καπετάν Γιώργης. Με ένα συνολάκι που ήταν στα κιτρινόμαυρα. Σαν οπαδός της ΆΕΚ ή του Άρη, όπως θέλετε πάρτε το. Το καπέλο ήταν όλα τα λεφτά ασφαλώς. Είναι μια κατηγορία μόνος του ο Μαζώ… Τι να λέμε!

Γιώργος Μαζωνάκης – Τα συνολάκι που θύμισε Άρη και ΑΕΚ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τα χρώματα του Άρη και της ΑΕΚ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τα χρώματα του Άρη και της ΑΕΚ

Και τα υπόλοιπα…

Πολλά και τα βίντεο για τη μαγειρική

Αρκετά βίντεο για τη μαγειρική έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μην ξεχνάμε πως το παρελθόν έχει μαγειρέψει για τον «Άλλον Άνθρωπο».

MediaΤime – Όλα τα τελευταία νέα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Έτσι βάζουν τέλος στη ζωή τους Μαθιός και Καλλιόπη

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης σε στιγμές χαλάρωσης με τη νέα του σύντροφο και τα παιδιά τοου

Βίντεο τρόμο από προσγείωση AirBus στη Σκιάθο!