Γιώργος Μαζωνάκης: Μαγειρεύει για τον Άλλο Άνθρωπο Μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη για τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν η φετινή αφού θέλησε να κάνει κάτι πολύ σημαντικό και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Ο τραγουδιστής έδειξε το πιο ευαίσθητο πρόσωπό του στους διαδικτυακούς του φίλους.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στον Κεραμεικό και μέσα από τα stories του ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους πως πήγε στον «άλλο άνθρωπο» όπου βοήθησε στο μαγείρεμα και στην παρασκευή ενός μεγάλου γεύματος.

Ο τραγουδιστής στα βίντεο που ανέβασε φαίνεται να κόβει λαχανικά και να συμμετέχει στο ανακάτεμα του φαγητού μέσα σε μια τεράστια κατσαρόλα

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι είναι ο «άλλος άνθρωπος»

«Ο άλλος άνθρωπος» είναι η πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην Αθήνα το 2011. Μέσω της «κοινωνικής κουζίνας» η ομάδα «Ο άλλος άνθρωπος» μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες 3.000 Αθηναίων. Η δράση έχει πλέον επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και έχει στηριχτεί από παρόμοιες ομάδες του εξωτερικού. Από το 2015 λειτουργεί χώρος 230 τ.μ. στο Μεταξουργείο ως αποθήκη για τρόφιμα και Κέντρο Ημέρας.

 

 

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα του Μαζωνάκη

Ο γνωστός pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης και η Βάσω Μαζωνάκη, η αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη, είναι ζευγάρι τα τελευταία έξι χρόνια.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μαζωνάκης θεωρεί τον pastry chef μέλος της οικογένειάς του και οι δυο τους διατηρούν μια υπέροχη σχέση! Επιπλέον ανεβάζουν συχνά μαζί φωτογραφίες στα social media.
Πριν μερικές μέρες ο Δημήτρης Μακρυνιώτης ανέβασε μερικές χιουμοριστικές φωτογραφίες μαζί με την πεθερά του, Κλειώ Μαζωνάκη. Χαρακτηριστική είναι η διαφορά ύψους στις φωτογραφίες μιας και ο chef είναι πανύψηλος, καθώς είναι 2,07 μέτρα. Η πεθερά του προσπαθεί να τον φτάσει αλλά… μάταια!