Το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5) ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στην εκπομπή του «Καλό Μεσημέρακι» και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ  τον ηθοποιό και φίλο του, Λευτέρη Ελευθερίου. Όταν λοιπόν, η κουβέντα έφτασε στον γάμο του, τον οποίο ο παρουσιαστής του σταθμού του Φαλήρου ξεχνά συνέχεια, αναφέρθηκαν και στην καλή φίλη του παρουσιαστή, η οποία φημολογείται ότι είναι έγκυος και σύντομα παντρεύεται τον οδοντίατρο, Κωνσταντίνο Δέδε.

«Εδώ παντρεύτηκαν οι φίλοι μας, ο Κωνσταντίνος και η Ζέτα, εγώ δεν θα παντρευόμουν;», δήλωσε χιουμοριστικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο πανέξυπνος παρουσιαστής τότε του απάντησε με το γνωστό του χιούμορ: «Τι βλάκας. Όχι μόνο παντρεύτηκαν, αλλά η Ζέτα θα κάνει και το παιδί του. Είναι οδοντίατρος όμως ο άνθρωπος, δεν μπορεί να την ξεγεννήσει και να μην το μάθουν οι κάμερες. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια».

Οι δυο τους προφανώς «τρόλαραν» τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον γνωστό οδοντίατρο, Κωνσταντίνο Δέδε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε και για την πολυετή προσπάθειά του να γίνει χορτοφάγος λέγοντας: “Το είχα σκεφτεί αρκετό καιρό. Είναι ήδη μια 20ετία που παλεύω αλλά ζούμε στην Ελλάδα και είναι πολύ δύσκολο. Είχα δοκιμάσει 6 μήνες και ήμουν vegan. Ήταν πολύ δύσκολο. Είναι λίγο σκληρό. Και vegie δοκίμασα. Είναι λίγο σκληρό για Ελλάδα. Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα παραγγείλεις. Ξέρεις”.

Νίκος Μουτσινάς: Απολαύστε τον μοναδικό διάλογο για τον επικείμενο… γάμο των παιδιών!