Με την αποχώρηση ενός διαγωνιζόμενου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το τρίτο live show του X-Factor.

Πρώτος ανέβηκε στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Ντάσιος, ο οποίος τραγούδησε το «Τόσα καλοκαίρια», ενώ ο Borek διασκεύασε το «Everybody (Backstreet’s back)».

Ο μουσικός παραγωγός παρουσίασε το τραγούδι «Levitating» από Dua Lipa ξεσηκώνοντας κοινό και επιτροπή.

Μαζί του, τραγούδησε η Κωνσταντίνα, που ενθουσίασε την κριτική επιτροπή.

Στέλιος Ρόκκος και ο Μιχάλης Κουϊνέλης ψήφισαν υπέρ του Borek.

Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των παικτών, οι τρεις παίκτες που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Borek, ο Κωνσταντίνος Ντάσιος και ο JΟJO. Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε την ασυλία στον JOJO από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.

Ο Γιώργος Κοτσαρίδης ή αλλιώς «Jojo» θα βρεθεί στο επόμενο live show του X Factor στο MEGA, καθώς ο Ηλίας Ψινάκης επέλεξε να του δώσει την ασυλία, οδηγώντας στη «μονομαχία» τον Borek και τον Κωνσταντίνο Ντάσιο.

Τελικά ο Borek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα αποχώρησε από το Χ-Factor. Αν και ο Στέλιος Ρόκκος και ο Μιχάλης Κουϊνέλης ψήφισαν υπέρ του Borek, ο μέντορας Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να κρατήσει στην ομάδα του τον Κωνσταντίνο Ντάσιο.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Ονησιφόρου, από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη, ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor και ερμήνευσε το «Arcade».
Ο παίκτης παραμένει ένα από τα φαβορί για το βραβείο του X Factor, με το κοινό και τους κριτές να διχάζονται για την ερμηνεία του στο «Arcade» του Ντάνκαν Λόρενς.

Από την άλλη ο Θάνος Λάμπρου ανέβηκε στη σκηνή του X Factor και ερμήνευσε το «Ραγισμένα γυαλιά».
Ένα από τα φαβορί για το βραβείο του μουσικού διαγωνισμού, ο Θάνος Λάμπρου κέρδισε τους κριτές και το κοινό με την εμφάνισή του, ερμηνεύοντας το δικό του τραγούδι.