Το επεισόδιο του X Factor που προβλήθηκε το Σαββάτο (16/4) άρχισε μάλλον απροσδόκητα! Οι εντάσεις δεν θα μπορούσαν να λείψουν ούτε από αυτό το ριάλιτι μουσικής και αυτό ακριβώς συνέβη!

Στο μουσικό σόου, οι κριτές είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ποιοι θα προχωρήσουν. Ο Στέλιος Ρόκκος, ο Μιχάλης Κουινέλης, η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισαν και αυτή τη φορά ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν το «διαβατήριο» προκειμένου να πάνε στο επόμενο στάδιο.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού βρίσκεται πλέον στην φάση των bootcamps και όπως είναι φυσικό τα παιδιά καταβάλλονται από άγχος και αγωνία.

Μάλιστα, η μητέρα μίας κοπέλας που είχε πάει στον μουσικό διαγωνισμό του MEGA, έγινε έξαλλη όταν ενημερώθηκε για τον τρόπο που επιλέχθηκαν από τους κριτές οι διαγωνιζόμενοι που περνούν στην επόμενη φάση.

Ετσι, όταν οι διαγωνιζόμενοι του X Factor ενημερώθηκαν σχετικά, μια μητέρα διαγωνιζόμενης πήρε την κόρη της και αποχώρησαν!

«Συγνώμη! Με ποια λογική έχει γίνει αυτό το παζάρι σήμερα; Ποιος μπορεί να μας το εξηγήσει; Είναι κανένας που του άρεσε αυτό το παζάρι το σημερινό; Εμείς αποχωρούμε, δεν διαγωνιζόμαστε και όποιος θέλει ας μας ακολουθήσει» τόνισε αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, η διαγωνιζόμενη είπε χαρακτηριστικά για την έντονη αντίδραση της μητέρας της: «Όπως κάθε μητέρα που νοιάζεται πολύ για το παιδί της και υπεραγαπάει έτσι και η μητέρα μου αντέδρασε λίγο πιο υπερβολικά από ότι χρειαζόταν. Αλλά θεωρώ πως πάρα πολύ συμφώνησαν μαζί της».

X Factor: Δείτε το βίντεο με το σκηνικό!