Οι γονείς της Μαρίας Λεμονή την παρακολουθούσαν συγκινημένοι από το backstage του X-Factor!

To bullying από τους συμμαθητές της ήταν που έκανε τη Μαρία Λεμονή να ασχοληθεί με το τραγούδι: «Επειδή τα παιδιά στο σχολείο με κορόιδευσαν για την εμφάνισή μου, ένιωθα πολύ άσχημα και αποφάσισα να κάνω κάτι δραστικό και άμεσο για να τους αποδείξω ότι είμαι ξεχωριστή».

Με το κλασικό «Ave Maria», η 16χρονη μαθήτρια άφησε άφωνους τους κριτές του παιχνιδιού του Mega. Τους προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όταν αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει μαθήματα φωνητικής! «Πριν τα αρχίσεις, έχεις πάρει το πτυχίο», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας.

«Με ταρακούνησες» είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, ενώ ο Στέλιος Ρόκκος τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της μικρής υποψήφιας: «Είναι κρίμα μέσα από το “X Factor” να μην κάνεις το επόμενο βήμα που πρέπει για σένα», είπε χαρακτηριστικά.

Οι τέσσερις κριτές έδωσαν τα «ναι» τους τραγουδώντας όπερα. «Μείνε στο φως, μην πας στο σκοτάδι», της είπε ο Μιχάλης Κουινέλης αποχαιρετώντας τη.

X-Factor: Οι δίδυμες που καρδιοχτύπησαν για ένα «ναι»

Οι ZYGO ή αλλιώς η Χριστίνα και η Εύα Ζυγογιάννη βρέθηκαν στη σκηνή του X-Factor, θέλοντας να πετύχουν το σκοπό τους, που είναι να ασχοληθούν επαγγελματικά με το τραγούδι.
Αν και μέχρι τώρα δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το χώρο της μουσικής, έδειξαν με τη σκηνική τους παρουσία ότι το θέλουν πολύ.

Τραγούδησαν το «Σ’αγαπώ» της Τάμτα, μιλούσαν διαρκώς συγχρονισμένα και έκαναν τον Μιχάλη Κουινέλη να τους δώσει το «ναι» που χρειάζονταν για να περάσουν στα bootcamp του X-Factor.